Şırnak'taki operasyonda 3 terörist etkisiz

Şırnak'taki operasyonda 3 terörist etkisiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Operasyonu'nda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka Sonbahar-Kış-23 Şehit Yüzbaşı Yunus ÇELEBİ operasyonu çerçevesinde, 3 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Eren Abluka Sonbahar-Kış-23 Şehit Yüzbaşı Yunus ÇELEBİ operasyonu çerçevesinde, Van J.Asyş.Kor.K.lığı ve Şırnak J.Blg.K.lığı sevk ve idaresinde, Çakırsöğüt Komd.Tug.K.’lığınca, Şırnak- Merkez-Bestler Dereler Giresumunu Dağı bölgesinde, 22 Ocak 2023 tarahinde, J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri destekli olarak J.Komd. timleri ve GK timlerinin katılımıyla icrasına başlanan istihbarata dayalı nokta operasyonunda, PKK/KCK terör örgütü mensuplarıyla yaşanan silahlı çatışmada, 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede, Komandolar ve GK’lar tarafından arazi arama tarama faaliyetleri sürdürülmektedir” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN