Taksiye binmek yürek isteyecek! Taksicilerden rekor zam talebi: Kabul edilirse tarifeler roket gibi uçacak

Taksiye binmek yürek isteyecek! Taksicilerden rekor zam talebi: Kabul edilirse tarifeler roket gibi uçacak

Taksiye binmek artık yürek ister! Taksicilerden rekor zam talebi geldi. Eğer kabul edilirse tarife fiyatları adeta roket gibi uçacak! İşte talep edilen zamlı tarife ücreti...

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, yeni yıl öncesinde taksimetre ücretlerinde yüzde 65'lik bir zam taleplerini açıkladı. Halk TV canlı yayınında konuşan Aksu, daha önce yanlış anlaşılan ifadelerini düzeltmek için açıklamalarda bulundu.

"TALEBİMİZ YANLIŞ ANLAŞILMIŞ"

eyup-aksu-kimdir.webp

Aksu, "Yüzde 65 oranında zam talebimiz var. Onun gündeme gelmesini talep ettik. Talebimiz yanlış anlaşılmış veya yanlış ifade edilmiş. Yüzde 100 değil, yüzde 65 oranında zam talebimiz oldu" ifadelerine yer verdi.

Taksiciler, toplu taşıma araçları ile fiyat makasının kapanması gerektiğini savundu. Aksu, taleplerinin aslında yüzde 100 zam değil, yüzde 65 zam olduğunu vurgulayarak, toplu taşıma ile rekabetin adil bir şekilde sürdürülmesini istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN