Tek ısırığı komaya sokan canavar o ilimizde görüldü! Ağrı Kars Tunceli Elazığ Iğdırlılar size çok yakın

Tek ısırığı komaya sokan canavar o ilimizde görüldü! Ağrı Kars Tunceli Elazığ Iğdırlılar size çok yakın

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Tek ısırığı komaya sokan canavar o ilimizde görüldü. Ağrı Kars Tunceli Elazığ Iğdırlılar size çok yakın. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Daha önce Hakkari'de görülen dev yılan bu sefer o ilimize dadandı. Tek ısırığı komaya sokan canavar o ilimizde görüldü! Türkiye'nin en zehirli yılanı. Ağrı Kars Tunceli Elazığ Iğdırlılar size çok yakın. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakamdan kaçın.

gfgf-32.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Van'dan gelen görüntüler ise yürekleri ağızlara getirdi. Türkiye'nin en zehirli yılanı ortaya çıktı. Tek ısırığı anında öldürüyor.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI! TAM 2 METRE BOYUNDA

Türkiye'nin en zehirli yılanı olan Koca engerek Van Gevaş ilçesinde görüldü. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde yılanın 2 metre uzunluğunda olduğu tespit edildi. Koca engerek yılanının doğada fazla bulunmayan ve oldukça zehirli bir yılan türü olduğu biliniyor.

TEK ISIRIĞI KOMAYA SOKUYOR

Yılanı ilk kez gördüğünü belirten A.K, ismindeki vatandaş kısa bir görüntü aldıktan sonra korkuyla bölgeden uzaklaştığını söyledi. Çekilen görüntüler sosyal medyada gündem olurken, çevre halkı yılandan dolayı panik olmuş durumda.

b5.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLLERDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN