Tek ısırıkta fili bile öldürüyor! Genç kadını ölümden kargocu kurtardı: İstila bu kez kapının dibine kadar geldi

Tek ısırıkta fili bile öldürüyor! Genç kadını ölümden kargocu kurtardı: İstila bu kez kapının dibine kadar geldi

Yılan haberleri son dönemde yoğun ilgiyle takip edilmekte. Paylaşılan son görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Müşteriye kargosunu götüren eleman ölümden döndü. Tek ısırıkta fili bile öldürüyor! Genç kadını ölümden kargocu kurtardı. Dev yılan boş anında saldırınca olanlar oldu! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Dünyanın en zehirli yılanı kapının dibine kadar geldi!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğal ortamları olan doğadan kopan bazı yılanlar insanları tehdit etmeye devam ediyor. Paylaşılan son görüntüleri izleyince eliniz ayağınız birbirine girecek. Müşterisine kargo götüren çalışan son anda ölümden döndü. Dev yılanın pustuğu yer herkesin ağzını açık bıraktı. Tek ısırıkta fili bile öldürüyor! Genç kadını ölümden kargocu kurtardı. Uzmanlar acil durum çağrısında bulundu. İstila bu kez kapının dibine kadar geldi! Kapı ve pencerelerinizi hemen kapatın.

ghhggh-2023-08-25t113841-104.jpg

TISLAMA SESİNİ DUYUNCA ELİ AYAĞI BİRBİRİNE GİRDİ

Yılan istilası kapımıza kadar geldi! Bir FedEx sürücüsü, müşteriye kargosuna bırakmak için hareket ederken hayatının şokunu yaşadı. Ring kamerasından alınan görüntülerde, evin ön köşesine doğru ilerlemeden önce başını kadının ön merdivenlerinin üzerinden uzatan yılanın bir anlık görüntüsü yakalandı. Kargocu kapıya doğru ilerlerken bir tıslama sesi duydu ve hemen etrafına baktı.

TEK ISIRIĞIYLA FİLİ BİLE ÖLDÜRÜYOR!

Tıslama sesini duyar duymaz etrafına bakan kargocu, yılanın kapıda saklandığını fark etti. Hemen merdivenlere çıkan genç adam, eline aldığı tırmıkla kendini savunmaya başladı. Yılanı tırmığın etrafına sarmayı başardı, bu da hayvanı evin ön bahçesine taşımasına olanak tanıdı ve daha sonra onu bir kürekle öldürdü. Yapılan incelemeler sonucunda yılanın zehirli bir çıngıraklı yılan olduğu tespit edildi.

fddf-3.jpg

UZMANLAR UYARDI: EVLERİNİZİN KAPILARINI VE CAMLARINI KAPATIN

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN