The Simpsons'un bir kehaneti daha ortaya çıktı! Dolar hakkında 32 yıllık kehanet: 2024 yılında dolar...

The Simpsons'un bir kehaneti daha ortaya çıktı! Dolar hakkında 32 yıllık kehanet: 2024 yılında dolar...

Dünya gündeminde sık sık yer alan The Simpsonslar dizisinin bir kehaneti daha ortaya çıktı. Sürekli olarak geleceğe dair isabetli öngörüleriyle gündeme gelen The Simpsons'lar dolara dair 32 yıllık kehaneti tuttu. 2024 yılında yaşanması beklenen kehanetin şimdiden ortam hazırladığı dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

32 YILLIK KEHANETİN ADIMLARI DUYULDU

The Simpsons dizisi tarafından yapılan isabetli tahminlere birisi daha eklendi. Dizide yer alan bölümlerde geçen hikâye ilerleyen yıllarda gerçek olmasıyla ününe ün katıyor. Sosyal medyanın dilinden düşmeyen bir diğer tahmin videosu ise dikkat çekti.

The Simpsons tarafından paylaşılan bir bölümde doların değer kaybedeceği ve dolar yerine sanal para sistemlerine geçiş yapılacağı dikkat çekti. Günümüze kadar birçok tahminini isabet ettiren The Simpsons dizisinin yeni kehaneti ise gündemde yer aldı.

Dizinin gündem olan bölümünde yere düşen doları kimsenin almaması dikkat çekiyor. Yerde doları gören vatandaşlar yanından yürüyüp geçiyor.

simpsons1.jpg

2026 YILINDA DOLARA NE OLACAK?

Dizide yer alan ipuçları ile birlikte yola çıkanlar ise sonuca vardı. Belirtilen sonuca göre The Simpsons'lar dizisindeki kehanetin 2026 yılında gerçekleşmesi bekleniyor. 2026 yılı ile birlikte doların tüm değerini kaybedeceği ve yerine sanal paranın kullanılacağı tahmin ediliyor.

2026 yılında gerçekleşmesi beklenen bu olayın ise Türk Lirası'nın değer kazanmasına ve en önemli para birimleri arasında yer alacağına dair bazı iddialar da sosyal medyada dolaşıyor. The Simpsons'un dolar kehanetine dair bölümünü izleyenler ise ikiye bölündü.

Bazı kişiler alakasının olmadığını yerdeki dolarda ip olduğunu ve bunun bir oyun olduğunu belirtmesiyle dikkat çekti.

d7053ace9755acebebbd69c0a11607e7.png

DİZİ KEHANETİ İZLEYENLERİNİ 2'YE BÖLDÜ

Bölüm içerisinde videonun paylaşılması ile birlikte sosyal medya adeta ikiye bölündü. Bazı izleyenler The Simpsons kehanetlerinin çıktığını belirtirken bazı kişiler ise kehanetlerin uydurma olduğuna inanıyor. Dizide yer alan kehanetlerin zorlama olduğunu iddia edenler de bulunuyor. Peki sizlere göre dizide yer alan kısımlar gerçek olacak mı?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN