Türkiye'nin en zehirli yılanı! Bahçede dev yılanı görenler evlerinden çıkamadılar... Uzmanlar uyardı, istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Bahçede dev yılanı görenler evlerinden çıkamadılar... Uzmanlar uyardı, istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar her tarafa yayılırken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Bahçede dev yılanı görenler evlerinden çıkamadılar. Uzmanlar acil durum ilan etti. Korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! O ilimizden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Bahçede dev yılanı görenler evlerinden çıkamadılar. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı!

hghgh-29.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bursa'dan gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılan bahçede dehşet saçtı. Uzmanlar acil durum ilan etti.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Bursa'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Bahçeye giren dev yılan dehşet saçtı. Binada oturan kişiler dev yılanı fark edince itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yılanı yakalamayı başardı.

DEV YILANI GÖRÜNCE EVLERİNDEN ÇIKAMADILAR

Dev yılanı gören bina sakinleri kendilerini evlerine kapatırken bölgeden yardım çığlıkları yükseldi. Yoldan geçen vatandaşlar hemen bina sakinlerinin yardımına koştu. Yılan bahçeden çıkartılarak doğaya salındı.

gfgfgf-2023-06-21t124655-724.jpg

UZMANLAR ACİL DURUM İLAN ETTİ: İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum duyurusunda bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN