Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tam 80 santimetre boyunda, tek ısırığıyla anında felç ediyor... O illerimizde alarm verildi!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tam 80 santimetre boyunda, tek ısırığıyla anında felç ediyor... O illerimizde alarm verildi!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tam 80 santimetre boyunda, tek ısırığıyla anında felç ediyor. Uzmanlar acil durum ilan etti. O illerimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Gelen görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tam 80 santimetre boyunda. Tek ısırığıyla anında felç ediyor. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O illerimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

yeni-rr.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Ağrı'dan gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Dev yılan bölge halkına korku dolu anlar yaşattı.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar dört bir yandan çıkmaya başladı. Her geçen gün yeni bir yılan vakası gelirken bu sefer Türkiye'nin en zehirli yılanı olan engerek yılanı Ağrı'da görüldü. Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı.

TAM 80 SANTİMETRE BOYUNDA, ANINDA FELÇ EDİYOR

Görülen yılan ile ilgili önemli bilgiler paylaşan Iğdır Üniversitesi Avcılık ve Yaban Hayatı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Bahadır Akman, Wagner engereğinin ülkedeki yaklaşık 15 engerek türünden biri olduğunu söyledi. Görüntüler sonrası Iğdır, Ağrı, Muş ve Kars bölgesinde vatandaşlar alarma geçti.

fggffg-18.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLLERİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı tedbirli olması konusunda dikkatli olun çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN