Uzaylı istilası oluyor sandı polisleri aradı! Gökyüzünden geçen o cisimler bir an aklını aldı…

Uzaylı istilası oluyor sandı polisleri aradı! Gökyüzünden geçen o cisimler bir an aklını aldı…

Çorum’da gökyüzünde gördüğü cisimleri uzaylı istilası zannederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi! Bir an korkuya kapılan vatandaş ne yapacağını şaşırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Çorum’da yaşayan bir vatandaş gece vakti gökyüzünde gördüğü Elon Musk'ın uydu ve uzay mekiği şirketi SpaceX'in "Starlink" uydularını uzaylı sandı ve bir an paniğe kapıldı. Uzaylı istilası olduğunu düşünerek polisten yardım isteyen vatandaş gerçekleri sonradan öğrendi.

ÖNCE UZAYLI İSTİLASI SANDI

Çorum’un Ulukavak Mahallesi Mahmutevler 6’ncı Sokak’ta oturan M.T., Elon Musk’ın “Starlink” uydularını görünce paniğe kapılarak polisten yardım istedi. Çorum’da yaşayan vatandaş gökyüzündeki bu uyduları bir çeşit saldırı sandı. Her ihtimale karşı ihbarda bulunarak yardım istedi.

yeni-proje-004.jpg

Polis ekipleri ise olayla ilgilenerek bunun bir saldırı olmadığını ve gökyüzündeki o cisimlerin birer uydu çalışması olduğunu açıkladı.

UYDULARI SALDIRI OLARAK ALGILADI

Olaya ilişkin anons geçen polisler ise, “Efendim belirtilen adreste müracaatçı şahısla görüşüldü. Şahıs gökyüzündeki uyduları görünce saldırı olma ihtimalini düşünmüş, o nedenle yardım amaçlı ekip talep etmiş. Biz kendisine gerekli açıklamaları yaptık, buradan normale dönüyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN