Vedat Milor'dan Bahçeli'ye 'Bölücü kebapçı' göndermesi

Vedat Milor'dan Bahçeli'ye 'Bölücü kebapçı' göndermesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni yasama yılının ilk grup toplantısında işsizliğin sebebi olarak 'bölücü kebapçıları' hedef göstermesi kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Bahçeli'nin, 'Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" sözlerine ünlü yemek gurmesi Vedat Milor'dan ilginç bir gönderme geldi.

Yemek uzmanı ve gastronomi yazarı Vedat Milor, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" sözlerine atıfta bulunarak Twitter takipçilerine 'kebap değerlendirme kriterlerini' sıraladı. Milor'un tweet'ine binlerce beğeni geldi.

Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında son günlerde siyasetin gündeminde olan market fiyatları tartışmasıyla ilgili olarak, "Yumurta, et, süt, peynir fiyatlarının artışından, vicdani olmayan zamlı ürün satışlarından samimi olarak sızlananlara hak veriyor, bir şey demiyorum. Fırsatçıların peşine gidiliyor. Vatandaşın kesesine göz diken yağmacılardan da hesap soruluyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz. Fakat vatandaşlarımızın çabasını istismar edip, pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN