Yılan uzmanı girdiği evden apar topar kaçtı! Gördüğü manzara karşısında ter içinde kaldı... Soktuğu gibi öldürüyor!

Yılan uzmanı girdiği evden apar topar kaçtı! Gördüğü manzara karşısında ter içinde kaldı... Soktuğu gibi öldürüyor!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Yılan uzmanı ihbar üzerine girdiği evden apar topar kaçtı. Gördüğü manzara karşısında ter içinde kaldı. Çünkü karşısında kızgın bir kobra vardı. Dev kobrayı karşısında gören yılan uzmanı öyle bir şey yaptı ki... Görünce şaşıp kalacaksınız!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Evlere girmeye başlayan yılanlar dört bir yana yayılırken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. İhbar üzerine ve giden yılan uzmanı apar topar kaçtı. Kral kobrayı karşısında görünce ter içinde kaldı. Böyle bir yılanı ilk defa göreceksiniz. Adeta alev saçıyor. İşte detaylar...

gfgfgf-2023-08-08t111712-452.jpg

YILAN UZMANI GÖRÜĞÜ GİBİ APAR TOPAR KAÇTI

Son günlerde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Hindistan'dan gelen görüntüler ise herkesi şok etti. Bir yılan uzmanı gelen ihbar üzerine gittiği evde korkunç bir karşılaşma yaşadı. Yılanı görmek için eve giren uzman, kral kobrayı karşısında görünce apar topar kendini dışarıya attı.

1,5 METRE BOYUNDA... OLDUKÇA ZEHİRLİ

Pazar öğleden sonra, yakınlarda yaşayan Yaban Hayatı Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği (WLAPRA) aktivisti ve yılan dostu Atul Kamble'ye, yerleşkede bir yılanın dolaştığına dair bir bilgi aldı. Gelen ihbar sonrası yılan uzmanı Kamble, "Hemen teçhizatımla oraya koştum ve tüm tesisi kontrol ettim." dedi. 15 yıllık tecrübesi ve şehirdeki 9 binden fazla yılan ve diğer sürüngenleri kurtarmasının yardımıyla Kamble, 1.2 metre uzunluğundaki kobrayı yakaladı ve açık bir alana yerleştirdi.

gfgfgf-2023-08-08t111726-805.jpg

15-20 dakika boyunca süren kurtarma operasyonu sırasında aile de dışarıda heyecanlı bir şekilde operasyonun tamamlanmasını bekliyordu. Daha sonra Thane Orman Bölümü'nün Yuvarlak Görevlisi (Borivali-Bandra) Roshan Shinde'ye haber verdi ve kurallara göre kobra doğal yaşam alanına geri bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN