Yılanın karnından çıkan şey dünyayı ayağa kaldırdı! Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak... Uzmanlar acil durum ilan etti!

Yılanın karnından çıkan şey dünyayı ayağa kaldırdı! Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak... Uzmanlar acil durum ilan etti!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen görüntüler herkesi şoke etti. Karnı deşilen yılanın içinden çıkan şey tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Yılanın içinden çıkan şeyi görünce kaçacak yer arayacaksınız! Uzmanlar acil durum ilan etti.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Topraktan fışkıran yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Yılanın karnından çıkan şey dünyayı ayağa kaldırdı! Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Uzmanlar acil durum ilan etti. Kimse bunu beklemiyordu!

fgfgf-6.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Avustralya'dan gelen görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Yılanın karnından çıkan şey herkesi şoke etti.

YILANIN KARNINDAN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

Avustralya’da bilim adamları sulak alanda bulunan hastalıklı sıska kaplan yılanları teker teker toplayarak incelemeye aldı. Yılanların inceleme kapsamında karınları ortadan ikiye ayrıldı. Daha sonra hayvanların ciğerleri tek tek araştırmaya alındı. Sonucunda hayvanların organlarında yüksek oranda kimyasal tespit edildi.

ghghgh-2023-07-19t121322-639.jpg

UZMANLAR ACİL DURUM İLAN ETTİ: TÜM İNSANLIK TEHLİKEDE!

Yapılan araştırma sonucundan gerçek sonuç ortaya çıktı. Bu sonuç tüm insanlığı yakından ilgilendiriyor. Yılanların kimyasala mağruz kalmasından dolayı belli hastalıklar yaşadığını belirten uzmanlar insanlarda da bu sonuçların görülebileceğini ifade etti. CSIRO'dan baş araştırmacı Damian Lettoof, "Perth'in kentsel sulak alanlarındaki kaplan yılanları bu zararlı kimyasalları yutuyor ve sağlıklı kaplan yılanlarına kıyasla belirgin şekilde daha zayıf ve hasta görünüyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN