Yüksek maaşlı hastane personeli aranıyor! KPSS şartsız mülakatsız alım yapılacak: İşte başvuru şartları

Yüksek maaşlı hastane personeli aranıyor! KPSS şartsız mülakatsız alım yapılacak: İşte başvuru şartları

Hastanelerde çalışmak üzere personel alımları yapılmaya devam ediliyor. Türkiye İş Kurumu tarafından paylaşılan ilanlar arasında yüksek maaşlı hastane personeli alımı yapılıyor. Başvuru için gerekli şartlar kısa süre önce paylaşıldı. KPSS şartsız ve mülakatsız alımlar yapılıyor. İşte tüm detaylar...

HASTANE PERSONEL ALIMLARI

Hastane bünyesine yapılacak olan personel alımlarına dair iş ilanları güncellenmeye devam ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından paylaşılan kamu ve özel personel alımlarına dair duyurular yapılıyor.

Son paylaşılanlara göre hastanelerde çalışmak üzere hastane hizmetlisi için güncel ilanlar paylaşıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylardan bazı şartların sağlanması bekleniyor. KPSS şartı olmadan ve mülakatsız alımlar için özel hastanelerde alımlar hız kazandı.

lepra-deri-ve-zuhrevi-hastanesi-mhrs-randevu-alma.jpg

KPSS ŞARTI ARANMIYOR

Hastane hizmetli alım ilanlarına başvuracak olan kişilerden KPSS şartının olmadığı bilgisi paylaşıldı. İŞKUR üzerinden paylaşılan ilanlar ile birlikte detaylar paylaşıldı. Alımların özel hastaneleri kapsadığı bilgisini verdi.

İlandan ilana göre değişiklik gösteren şartların genel hali haberimizin devamında yer alıyor. Alımların özel hastanelere olması nedeniyle KPSS sınav puanı adaylarda aranmazken, mülakat ya da sözlü sınav uygulaması yapılmayacak.

86520470.jpg

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞARTLARI

Hastane hizmetlisi olarak çalışmak isteyen adaylardan bazı şartlar talep ediliyor. Başvurularda gerekli olan şartlar hastaneden hastaneye değişiklik gösterebiliyor. Hastane hizmetli görevlisi için paylaşılan genel şartlar şu şekilde;

  • En az ilköğretim mezunu (İlana göre farklılık gösterebilir)
  • 18 yaşını tamamlamış
  • Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen,
  • İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,
  • Hizmet ve çözüm odaklı,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)
  • Giyimine özen gösteren, güler yüzlü
  • Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN