8 saniyede farklı köpeği bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor! Zekanı test et

8 saniyede farklı köpeği bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor! Zekanı test et

Gözlem becerilerinizi test etmek için aşağıdaki zeka bulmacası IQ testini deneyin. Resimdeki farklı köpeği bulun ve gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösterin. Sadece 8 saniyen var.

Bu zeka bulmacası IQ testini denemenin ve burada ne kadar yüksek zekalı olduğunuzu göstermenin zamanı geldi. Bu zeka bulmacasında göreviniz oldukça kolay, yani resimdeki farklı olan köpeği bulmanız gerekiyor.

Fakat aradığınız farklı köpeği yalnızca 8 saniyede tespit etmeniz gerekiyor. Çok az insan verilen zaman sınırı içinde farklı olan köpeği bulabiliyor.

1-013.jpg

RESİMDEKİ FARKLI KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Bunun gibi heyecan verici zeka bulmacaları, zihni keskinleştirmenin yanı sıra heyecan verici ve eğlencelidir. Köpek nerede? Henüz bulamadıysanız merak etmeyin, size bir dakika daha ek süre vereceğiz. Ancak unutmayın, sadece yüksek IQ'ya sahip kullanıcılar 8 saniyede farklı olan köpeği bulabiliyor.

Odaklanın ve hala bulamıyorsanız endişelenmeyin, bu yazının sonunda size çözümü söyleyeceğiz. Buradaki anahtar, odaklanmanız ve konsantre olmanız gerektiğidir, böylece bu görsel bulmacayı çözebilirsiniz.

FARKLI KÖPEĞİ BULDUN MU?

Şimdi o farklı köpeği buldunuz mu yoksa biraz daha zamana mı ihtiyacınız var? Zeka bulmacaları, görüş keskinliğinizi ve zekanızı test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir.

Ancak, IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur. Şimdi dikkatinizi resme odaklayın ve farklı olan köpeği fark edip etmediğinize bakın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız farklı olan köpeği fark edebildi? Resimdeki farklı köpeğin nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözümü kontrol edin. Çok sayıda köpeğin arasına gizlenmiş farklı olan köpeği resimde işaretledik.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN