Acun, genç aşkını Şeyma'ya benzetti! Eskilerini giydirdi

Acun, genç aşkını Şeyma'ya benzetti! Eskilerini giydirdi

Acun Ilıcalı'nın 25 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Sevgilisiyle sık sık kamera karşısına geçen Ilıcalı, Altunkaya'nın giyimine de destek olduğu söylentiler arasında. Genç sevgilinin son giydiği elbiseyi görenler inanamadı. Şeyma detayını gören şaştı kaldı.

Uzun süredir beraber olan Acun Ilıcalı- Ayça Çağla Altunkaya, Pantene Altın Kelebek ödül törenine beraber katıldı. Altunkaya'nın giydiği siyah elbise ise çok beğenildi. Kamera karşısına geçen ikili arasında ufak bir gerilim yaşanırken, Altunkaya'nın siyah elbisesine dair şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

as.jpg

ŞEYMA İLE AYNI ELBİSEYİ GİYMİŞ

Ünlü televizyoncunun sevgilisi Çağla Altunkaya'nın Altın Kelebek ödüllerinde giydiği siyah elbise Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın giydiği elbiseyle aynı çıktı.

seymasu.jpg

"ACUN,ŞEYMA'NIN ELBİSESİNİ GİYDİRMİŞ"

Bu durumu fark eden sosyal medya kullanıcıları "Acun Çağla' ya Şeyma'nın elbisesini giydirmiş" yorumunu yaptı. Tek fark ise Şeyma Subaşı'nın kemer takması.

seymaa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN