Acun, Hull City'den sonra gözünü İrlanda'ya dikti! Yeni takımı duyan şaşkınlık geçirdi

Acun, Hull City'den sonra gözünü İrlanda'ya dikti! Yeni takımı duyan şaşkınlık geçirdi

Türkiye Tek Yürek bağış yayınında çok sayıda isminden yüklü bağışlar alan Acun Ilıcalı'dan şaşırtan bir hamle daha geldi. İngiltere takımı Hull City'i satın alan Ilıcalı yeni bir takım daha alıyor. O takımı duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı'nın futbol sevdasına bir yenisi daha eklendi. Koyu Fenerbahçeli olan Ilıcalı ilk hamlesini Hull City'yi satın alarak yaptı. Bununla da yetinmeyen Acun bakın bu sefer hangi takımı satın alıyor?

hullsiyt.jpg

ACUN, HULL CİTY'LE YETİNMEDİ

Acun Ilıcalı'dan yeni bir takım müjdesi geldi. İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

acun.jpg

İddialara göre Ilıcalı bu kez gözünü İrlanda kulübüne dikti. O takımı duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

ilicali.jpg

GÖZÜNÜ İRLANDA KULÜBÜNE DİKTİ

Özel hayatıyla sık sık gündemde yer alan Acun Ilıcalı, futbol sevdasıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

sundalk.jpg

Geçtiğimiz günlerde Hull City'de forma giyen genç oyuncuların oynayarak gelişeceği bir kulüp almak istediğini açıklayan Ilıcalı'nın İrlanda kulübü Dundalk ile ilgilendiği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN