Acun Ilıcalı'ya küfür etmişti! Taner Tolga Tarlacı hakkında şok iddia: Tecavüz nedeniyle hapse atıldı

Acun Ilıcalı'ya küfür etmişti! Taner Tolga Tarlacı hakkında şok iddia: Tecavüz nedeniyle hapse atıldı

Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı'nın Kıbrıs'ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddia edildi. Tarlacı'nın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı ileri sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddialarla ilgili ünlü isimden henüz bir açıklama gelmedi.

2011 yılında katıldığı Survivor programıyla büyük kitleler tarafından tanınan ve yaptığı açıklamalarla da sık sık gündeme gelen Kıbrıslı Taner Tolga Tarlacı hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Ünlüler Gönüllüler yarışmasıyla uzun süre dikkatleri üzerine çeken ve sonrasında Acun lıcalı'ya ettiği hakaretlerle uzun süre gündemi meşgul eden Taner Tolga Tarlacı, hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası verilmiş ve kaçak feribotla Güney Kıbrıs'a kaçmıştı

suc.jpg

FİRAR ETMEYE KALKTI

Kıbrıs Limanı yakınlarında feribotta atlayarak kıyıya kadar yüzen Tarlacı, burada da rahat durmamış ve kesici bir aletle gasp yaptığı gerekçesiyle ceza alıp hapse atılmıştı. Tutuklandığı anları sosyal medya hesabından da paylaşan Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden firar etmeye çalıştığı da öne sürülmüştü.

tanf.jpg

TECAVÜZ SUÇLAMASI

Şimdi ise Tarlacı hakkında bambaşka bir iddia gündeme geldi. Taner Tolga Tarlacı'nın tecavüz suçlamasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı öne sürüldü. Kıbrıs'ta yaşandığı iddia edilen ve magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili henüz net bir bilgi yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN