Akbank emekliye para vanasını açtı! Başvuru yapanlar 5 haneli promosyonu cebine koyacak!

Akbank emekliye para vanasını açtı! Başvuru yapanlar 5 haneli promosyonu cebine koyacak!

Akbank, 2023 yılı Nisan ayı için emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. Bu güncelleme ile birlikte, SGK emekli maaşını Akbank'tan alanlar yüksek promosyon kazanabilecekler. Promosyon tutarları, emekli maaş tutarına göre belirleniyor. İşte detaylar...

Emekli vatandaşlar arasında en çok takip edilen konulardan biri emekli promosyon rakamları oluyor. Bu nedenle bankalar arasında ciddi bir rekabet ortamı oluşuyor ve yüksek rakamlar havada uçuşuyor. Ancak 2022 yılında bu rakamlara bir düzenleme geldi ve emekli promosyon rakamları belli bir orana sabitlendi.

2023 yılında ise en düşük emekli maaşı 7.500 TL'ye yükseltildi ve pek çok emekli vatandaş bu durumdan memnuniyet duydu. Emekli maaşına yapılan zam sonrasında emekli promosyon rakamları da merak ediliyor ve Akbank Nisan ayında emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. Bu güncelleme sonrasında emekli vatandaşlar arasında yeni bir rekabet ortamı başladı ve en yüksek emekli promosyon rakamını veren bankalar tercih edilmeye başlandı.

KAMPANYA DETAYLARI

PARA

Akbank, SGK emekli maaşlarını bankalarında tutan müşterilerine özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 01 Mart – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Akbank'a SGK emekli maaşını taşıyan müşteriler 7.000 TL'ye kadar promosyon kazanabiliyor. Promosyon tutarları, emekli maaşı tutarına göre farklılık gösteriyor ve en yüksek promosyon tutarı 10.000 TL ve üzeri maaş tutarına sahip müşteriler için geçerli.

Ayrıca, kampanya dönemi içerisinde Axess veya Wings kredi kartı sahibi olacak SGK emeklileri de 12 ay boyunca her ay en az 1.000 TL harcama yapmaları halinde 1.500 TL chip-para kazanma fırsatına sahip olacaklar. Bu şekilde toplamda 8.500 TL'ye varan ödüller kazanılabiliyor.

Müşteriler, promosyon başvurusunu Akbank Mobil veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla yapabiliyorlar ve şubeye gitmelerine gerek yok. Emekli Sandığı'ndan emekli olan müşteriler, maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihlerini Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na belirterek Akbank'ı seçebilirler. SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olan müşteriler ise e-Devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri'ne emeklilik başvurusunda bulunurken Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihlerini Akbank olarak belirtebilirler.

Kampanya detaylarına ve koşullarına Akbank'ın resmi web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN