Akıllı telefonunuzu 5 adımda ışık hızında kullanın! Bu basit yöntemler telefonunuzu uçak gibi yapacak!

Akıllı telefonunuzu 5 adımda ışık hızında kullanın! Bu basit yöntemler telefonunuzu uçak gibi yapacak!

İşte bir Android akıllı telefonu 5 adımda yıldırım hızında nasıl yapacağınız ve hafıza, depolama sorunlarına veda etmenin en kolay yolu. Bu yöntemler sayesinde telefonunuz çok daha hızlı olacak.

Akıllı telefon, muhtemelen çağımızın en popüler elektronik cihazıdır. Hatta daha az "teknolojik" olanı bile var ve şüphesiz günlük hayatın birçok işleminde bize kolaylık sağlıyor. Ne yazık ki, ancak, akıllı telefonlar genellikle kısa ömürlüdür. Ayrıca potansiyel olarak zararlı veya tehlikeli uygulamaları yüklememiz sadece bizim suçumuz değil . Bazı durumlarda, telefonu yavaşlatan ve neredeyse kullanılamaz hale getiren programların ve işletim sistemlerinin sürekli güncellemeleridir. Ama endişelenme. Cep telefonumuzu her yıl değiştirmek istemiyorsak, Android akıllı telefonu çok hızlı yapmanın yolu burada. Satın alındığı zamanki kadar hızlı olmasını sağlayabilecek 5 hamleyi keşfetme zamanı.

1-009.jpg

TELEFONU HIZLANDIRMANIN EN KOLAY YOLU

Android cihazlarda bellek alanının nasıl boşaltılacağı hakkında birkaç kez konuştuk. Bugün bu konuyu inceleyeceğiz ve hem arşivi hem de RAM'i nasıl boşaltacağımızı açıklayacağız. Cihazımızı önemli ölçüde hızlandıracak iki işlem.

Hızlı bir telefon istiyorsak, depolama belleğinin en az ¾ dolu olması gerekir. Doluluk oranı daha yüksekse indirmeleri ve gereksiz dosyaları silmeye başlıyoruz. Ancak fotoğraflar ve videolar için çok uygun bir bulut hizmeti kullanabiliriz.

Akıllı telefonun gerçek komuta merkezi olan RAM'i hafifletmek için arka planda gereksiz yere çalışan her şeyi kapatmalıyız. Kullanmadığımız uygulamaların GPS'ini ve sesli asistanları devre dışı bırakıyoruz . Dönen resimlerle "ağır" arka planları da kaldırıyoruz. İşlemler anında hızlanacak.

TEMİZLEYİCİLER GEREKSİZ

Temizleyiciler ve optimize edici uygulamalar, telefonun kullanılmayan dosyalarını kaldıran ve sıkıştıran programlardır. Ne yazık ki, bunu yaparken RAM'i ağırlaştırıyorlar ve cihazı yavaşlatıyorlar. Gereksiz öğeleri manuel olarak kaldırmak çok daha iyidir. Az önce gördüğümüz gibi bu kolay bir işlemdir ve hafızayı zorlamaz.

Birçoğunun hafife aldığı bir özellik, telefon ayarlarının hızı üzerindeki ağırlığıdır. Aslında, çoğu zaman varsayılan ayarlar RAM'i tüketir ve depolama belleğini kaplar. Ancak, çekimi düzeltmek çok basittir. Uygulamaların gereksiz animasyonlarını ortadan kaldırıyoruz ve gereksiz bildirimleri özel menüden kaldırıyoruz. Onları neredeyse hiç okumuyoruz ve çok değerli yer kaplıyorlar.

2-004.jpg

ENERJİ TASARRUFU

Her zaman ayarlardan enerji tasarrufu modunu seçmeye çalışırız. Batarya konusunda da başarılı olacağız. Edinilmesi gereken son iyi alışkanlık, akşamları akıllı telefonunuzu kapatmaktır. RAM otomatik olarak boşalacak ve aktif işlemler duracaktır. Sağlık için de yararlı olabilecek ve bize daha iyi bir dinlenme garantisi verebilecek bir seçim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN