Aleyna Tilki yaptı yine yapacağını!

Aleyna Tilki yaptı yine yapacağını!

Magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki, yine giydiği etekle gündeme geldi. Kısa etek giyen Tilki, rüzgarın azizliğine uğradı. Ortaya ise enteresan görüntüler çıktı. Bakın Aleyna Tilki'nin eteği rüzgarda ne oldu?

Her paylaşımı olay olan Aleyna Tilki, yine son hareketiyle çok konuşuldu. Bir mekan çıkışı kameralara yakalanan Tilki, giydiği mini eteğin azizliğine uğradı. Rüzgarda eteğini kontrol edemeyen Tilki, sosyal medyanın gündemine düştü.

aleynatilkii.jpg

ETEĞİ RÜZGARA TAKILDI

Etiler'de gittiği bir eğlence sonrası görüntülenen Aleyna Tilki'nin eteğini kontrol etmekte zorlandığı anlar sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

İLGİNÇ AÇIKLAMA

Ünlü şarkıcı daha önce yaptığı bir açıklamada, "Benim ne giydiğimi değil de neyi hissettiğimi konuşan insanlara ihtiyacım var!" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN