Amazon Prime Day indirimleri ne zaman başlayacak? Amazon Prime Day indirim günleri tarihleri

Amazon Prime Day indirimleri ne zaman başlayacak?  Amazon Prime Day indirim günleri tarihleri

İnternet üzerinden Amazon Prime Day ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Amazon Prime Day nedir? Amazon Prime Day ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

Alışveriş seven ve indirim yakalamak isteyen insanlar için Amazon platformu Prime Day günlerini sunuyor. Bu sene ikinci kez yapılacak olan Amazon Prime Day nedir? Amazon Prime Day ne zaman? Amazon Prime Day ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AMAZON PRİME DAY GÜNLERİ

Amazon platformu tarafından Prime Day günlerinin ikinci kez bu sene de düzenleneceği duyuruldu. Amazon Prime Day günlerinde birçok üründe büyük indirimler müşterilere sunuluyor. Bu sene Amazon Prime Day günleri 11 ve 12 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Amazon Prime Üyeliği ve Prime Day İndirim Günleri

AMAZON PRİME DAY İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

11 ve 12 Ekim tarihlerinde uygulanacak olan Amazon Prime Day indirimlerinde birçok ürün indirimli olarak sunulurken akıllı televizyon gibi birçok elektrikli ürünlerde de yüzde 80'e kadar varan indirim uygulanacağı öğrenildi.

AMAZON PRİME ÜYELİĞİ

Amazon kullanıcıları amazon.com.tr/primeday adresi üzerinden prime üyeliğe başvuru yapabiliyor. 30 günlük ücretsiz deneme süresi başladıktan sonra Prime Day, hızlı kargo, indirimler, Prime Gaming ve Prime Video gibi birçok avantajdan faydalanma şansı yakalanıyor. Amazon Prime üyelerine ücretsiz oyunlar, Twitch yayıncılarına abonelik, hızlı kargo ve prime üyelerine özel indirimler sunulmaktadır. Amazon prime üyeliği ayda 7.90 TL'den müşterilere sunuluyor. Aynı zamanda 30 günlük bir ücretsiz denemeden faydalanılıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN