Bircan Bali bu sefer fena çuvalladı! O ismin bileklerini kesip intihar ettiğini söylemişti: Nedeni de sonucu da çok konuşulacak!

Bircan Bali bu sefer fena çuvalladı! O ismin bileklerini kesip intihar ettiğini söylemişti: Nedeni de sonucu da çok konuşulacak!

Son dakika haberleri arasında ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın bileklerini kestiği iddiaları yer alıyor. Söylemezsem Olmaz programı yorumcusu Bircan Bali önceki akşam yaptığı paylaşımla ünlü bir oyuncunun intihara teşebbüs ettiğini açıklamıştı.

Son dakika haberleri arasında ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın bileklerini kestiği iddiaları yer alıyor. 'Söylemezsem' programının yorumcusu Bircan Bali, önceki gece ünlü bir oyuncunun yaptığı paylaşımla intihara teşebbüs ettiğini duyurdu. İsmini vermeyen Bircan Bali, bugün intihara teşebbüs eden oyuncunun Hafsanur Sancaktutan olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın iddia edilen intihar girişimi sosyal medyada paylaşılırken son dakika haberi videosuyla yanıt veren Hafsanur Sancaktutan, bileğini gösteren bir paylaşımla iddiayı yalanladı. Hafsanur Sancaktutan'ın açıklamasının ardından Bircan Bali'ye tepkiler yağdı...

Hafsanur Sancaktutan

İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen Hafsanur Sancaktutan, videolu yanıt verdi. Önceki haberlere göre bileklerini kestiği söylenmişti. Ancak Hafsanur Sancaktutan, yayınladığı videoda sadece zehirlendiğini açıkladı ve bileklerini gösterdi. "Bu fotoğrafı paylaşmak zorunda kalmak üzücü" dedi.

bircan

Güzel oyuncu Bircan Bali, sağlığının iyi olduğunu kanıtlamak için video ve fotoğraflar paylaştı. Bileklerini gösteren Bircan Bali, intihar iddialarına yanıt verirken, sağlıklı olduğunu kanıtladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN