Bu asırlık optik illüzyonda gizli tilkiyi bulabilir misin? 9 saniyede bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor!

Bu asırlık optik illüzyonda gizli tilkiyi bulabilir misin? 9 saniyede bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor!

Optik illüzyon IQ testi: Yalnızca yüksek zekaya sahip olan kişiler, bu eski resimdeki gizli tilkiyi avcıdan önce bulabilir. 9 saniyede bulanların IQ'su yüksek çıkıyor! Resimdeki gizli tilkiyi gördün mü?

Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel illüzyonlar gibi birçok optik illüzyon türü vardır. Optik yanılsama, bir nesnenin veya çizimin ya da beynin nesneleri algılama biçimine meydan okuyan insanların akıl almaz, son derece büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür. . Böyle zekice bir örnek, bir tilkinin görüntünün içinde bir yerde Avcıdan saklandığı eski bir resimde görülebilir.

1-005.jpg

RESİMDEKİ TİLKİYİ AVCIDAN ÖNCE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, Avcı'dan saklanan bir tilkiyi bulmanız gereken zorlu bir yapboz kartıdır. Bu optik illüzyonda, atına binen ve bir tilki arayan bir avcı görebilirsiniz. Ağacın arkasında görülebilen başka bir avcı ona eşlik ediyor. Avcının etrafında köpekler var ama tilki resimde bir yerlerde saklanıyor. Bu nedenle, bu optik illüzyonun en zor kısmı, bu eski optik illüzyondaki gizli tilkiyi tespit etmektir. Görüntü, saklanan tilkiyi bulmaya çalışan binlerce yetişkinin kafasını kaşımasına neden oldu.

TİLKİYİ 9 SANİYEDE GÖREBİLİR MİSİN?

Resimdeki tilkiyi sadece 9 saniyede tanımanın olağanüstü zekanızın bir göstergesi olabileceği iddia edildi. Çalışmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor.

Bu optik illüzyona yakından bakın ve resmin içinde avcıdan saklanan tilkiyi bulmaya çalışın. Tilkiyi bulmak çok zor görünebilir ama yazının sonunda cevabı paylaşacağız.
Gizli tilkiyi 9 saniye içinde tespit ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Verilen zaman sınırı içinde gizli Tilkiyi bulanları tebrik ederiz. Ancak bulamayanlar, Tilki aşağıdaki resimde gösterildiği gibi ağaçta saklanırken görülebilir:

2-007.jpg

Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Bu nedenle, Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Öyleyse söyle bize, Avcının tilkisini bu optik illüzyonun içine gizlenmiş olarak gördün mü?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN