Bu bulmaca zekanızı aşabilir! Gizli P harfini bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! Sadece 6 saniye var

Bu bulmaca zekanızı aşabilir! Gizli P harfini bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! Sadece 6 saniye var

Gözlerinizin ve beyninizin kusursuz çalışabileceğini kanıtlamak için aşağıdaki zeka bulmacası IQ testini yapın. İnsanların sadece %1'i 6 saniyede gizli P harfini bulabiliyor.

Bu IQ testinde, R harfleri arasında P harfinin gizlendiğini bulmanız isteniyor. Bu IQ testinde R'ler arasında P harfini 10 saniye içinde başarıyla bularak gözlerinizin ve beyninizin mükemmel çalıştığını kanıtlayın.

Bilindiği zeka bulmacaları, karmaşık bulmacalar, resimleri tahmin etmek için kelime aramaları, en popüler IQ testlerinden bazılarıdır. Bugünkü zeka bulmacasında gizli bir harf bulmanız gerekiyor.

1-027.jpg

GİZLİ P HARFİNİ BULABİLİR MİSİN?

Bulmacalar, insanların çağrışımlar geliştirmesine, fikirleri birbirine bağlamasına ve mantıklı düşünmesine, yaratıcı olmasına ve sonuçlara ulaşmasına yardımcı olabilir. Bunların tümü, her şeyi hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenin ve hatırlamanın harika yollarıdır.

Beyninizin çok iyi çalışmasını sağladığından, testleri tamamlamanın boş zamanı faydalı bir şekilde geçirmenin en iyi yolu olduğu bir sır değil.
IQ testinde farklı olanı bulmak, sadece eğlenceli değil, aynı zamanda beyni eğitmenin etkili bir yolu olan klasik bir zeka oyunudur. Diğer yandan gözlerin ve beynin birlikte çalıştığını biliyor muydunuz?

P HARFİNİ BULDUN MU?

Beyin organı, göz kaslarına impulslar gönderir ve görüntüleri taramak ve bilgileri işlenmek üzere beyne geri göndermek için gözlerin çok hızlı hareket etmesini sağlar. Yani şimdi aynısını yapacaksınız, yukarıda sizin için iyi bir IQ testi var.

Talimatlar basit, bir R grubu arasında gizlenmiş harfini sadece 6 saniyede bulmanız gerekiyor. Bu görev çok basit görünebilir, ancak aslında oldukça zordur çünkü onu sadece 7 saniyede tamamlamanız gerekir. Odaklanmaya ve konsantre olmaya çalışın ve doğru cevabı almanızı engelleyebileceğinden panik yapmayın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

P'yi ne kadar çabuk bulursanız, görüş keskinliğiniz ve zeka seviyenizin o kadar yüksek olduğunu kanıtlamış olursunuz. Gizli P'nin çok sayıda R arasında nerede olduğunu buldunuz mu? Bulan kişileri tebrik ederiz. Fakat hala arayanlar çözüm için aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2-019.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN