Bu orman resmindeki 9 gizli insan yüzünü bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! Yalnızca 17 saniyeniz var!

Bu orman resmindeki 9 gizli insan yüzünü bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! Yalnızca 17 saniyeniz var!

Optik yanılsama: Eski bir optik yanılsama internette dalgalar oluşturarak kullanıcıların orman resmindeki 9 gizli yüzü 17 saniye içinde görmelerini istiyor. Hepsini fark edecek cesaretin var mı? Şimdi dene.

Optik İllüzyon resimleri interneti kasıp kavurdu ve netizenler bu tür görsel bulmacaları çözmek için doymak bilmez arzularını doldurmak için gittikçe daha fazlasını istiyorlar. Optik İllüzyonlar, popüler kültürün ayrılmaz bir parçası haline geldi. Netizenler, görsel algı seviyeleri hakkında bir fikir edinmek için bu tür optik illüzyon resimleriyle ilgilenme eğilimindedir.

Optik illüzyonları çözmek eğlencelidir, bu da onları harika bir eğlence kaynağı yapar. Grupta kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu görmek için bu meydan okumaları arkadaşlarınız ve akranlarınızla oynamayı deneyebilirsiniz.

1-006.jpg

ORMANDA 17 SANİYEDE 9 GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Bu optik yanılsama resminin adı "Şaşkın Tilki" ve 1872'de ABD'li matbaacılar Currier ve Ives tarafından basıldı. O zamandan beri nesiller boyunca birçok kullanıcıyı şaşırttı.

Bu eski tablo, bir ağaca pençe atan bir kızıl tilkiyi tasvir ediyor. Ama tilki senin aradığın şey değil. Ormanda gizlenmiş 9 insan yüzü var ve sizin için zorluk, ormandaki yüzleri 17 saniyede tespit etmektir.

Bu şaşırtıcı optik yanılsama problemini çözmenin anahtarı, sarsılmaz bir odaklanmadır. İnsan yüzlerine benzeyen yapıları tespit edip edemediğinizi görmeye çalışın.

GİZLİ YÜZLERİ BULDUN MU?

Bazı kişiler, diğerlerinden daha keskin gözlem becerilerine sahiptir ve bu, sıradan insanların ilk bakışta göremediği nesneleri gözlemlemelerini sağlar. Sende o nadir insanlardan biri misin? Devam edin ve öğrenmek için bu mücadeleyi deneyin. Şimdiye kadar kaç tane yüz gördün?

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Süre doldu. Cevabı öğrenmek için aşağıdaki çözüme göz atın. İnsan yüzleri resmin her tarafına dağılmış durumdayken, yüzün en belirgin ana hatları tilkinin pençelerini koyduğu yerde görülebiliyor. Aynı gövdenin arka tarafında başka bir yüz görülebilir. Resmin sol tarafında bulunan ağacın gövdesinde diğer üç yüz daha görülmektedir.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN