Bu özellikleri bilen bir elin parmaklarını geçmez! İşte Whatsapp'ın hayrete düşüren 5 süper özelliği

Bu özellikleri bilen bir elin parmaklarını geçmez! İşte Whatsapp'ın hayrete düşüren 5 süper özelliği

Günlük mesajlaşma uygulamanızda iletişiminizde devrim yaratacak gizli mücevherleri keşfedin! Mesaj atma şeklinizi değiştirebilecek bu beş muhteşem özellik bir elin parmaklarını geçmiyor...

Kendinizi dünya çapında iki milyardan fazla kullanıcısı olan hareketli bir dijital iletişim merkezi olan WhatsApp dünyasına bırakın. Hepimiz bu popüler mesajlaşma uygulamasının kısa mesaj göndermekten arama yapmaya, fotoğraf ve video paylaşmaya kadar temel özelliklerini biliyoruz. Ancak WhatsApp gruplarında deneyiminizi daha da keyifli hale getirebilecek çok sayıda gizli özelliğin bulunduğunu biliyor muydunuz? Keşfedilmemiş olanı keşfetmek için grup sohbetleri, özel bildirimler ve gelişmiş ayarlar dünyasının derinliklerine inin.

1. GRUP SOHBETİ BİLDİRİMLERİNİZİ ÖZELLEŞTİRİN

Birisi grup sohbetinde her mesaj gönderdiğinde çok sayıda bildirim almak yerine, WhatsApp bu bildirimleri sessize almanıza olanak tanır. Belirli bir grup sohbetine gidin, grup adına tıklayın ve Bildirimleri sessize al öğesini seçin . Sohbeti 8 saat, bir hafta, hatta bir yıl boyunca sessize alabilirsiniz. Ayrıca grubun bildirim tonunu, titreşim ayarlarını ve açılır bildirimleri değiştirerek grup bildirimlerinizi özelleştirebilirsiniz.

2. GRUPTAKİ HERKESİ BİLGİLENDİRMEK İÇİN @ALL KULLANIN

Yapmanız gereken önemli bir duyurunuz varsa ve bunu gruptaki herkesin görmesini istiyorsanız @all yazarak gruptaki herkesi etiketleyebilirsiniz. Bu, grup bildirimlerini sessize alıp almadıklarına bakılmaksızın gruptaki herkese bir bildirim gönderecektir.

whatsapp-aa-1490025.jpg

3. BELİRLİ BİR MESAJI ARAYIN

Grup sohbetinizdeki belirli bir konuşmayı hatırlamaya çalışıyorsanız Arama özelliğini kullanabilirsiniz. Grup adına tıklayın ve Ara'yı seçin. Daha sonra bir anahtar kelime veya kelime öbeği yazabilirsiniz; WhatsApp size bu kelimeyi veya ifadeyi içeren tüm mesajları gösterecektir.

4. GRUP SOHBETİ ETKİNLİKLERİNİ KISITLAYIN

Bir WhatsApp grubunun yöneticisi olarak, grubun konusunu, simgesini ve açıklamasını kimlerin değiştirebileceğini kısıtlayabilirsiniz. Ayrıca grupta kimlerin mesaj gönderebileceğini de kısıtlayabilirsiniz. Bu, profesyonel ortamlarda veya kaostan kaçınmak ve düzeni korumak istediğiniz büyük gruplarda yararlı olabilir.

5. GRUP SOHBETİNDE ÖZEL OLARAK YANIT VERİN

Grup sohbetinde birinin mesajını yanıtlamak istiyorsanız ancak gruptaki diğer herkesin yanıtınızı görmesini istemiyorsanız Özel Olarak Yanıtla özelliğini kullanabilirsiniz. Yanıtlamak istediğiniz mesajı basılı tutun, sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın ve Özel Olarak Yanıtla'yı seçin. Bu, kişiyle özel bir sohbet açacaktır ve yanıtınızı oraya gönderebilirsiniz.

WhatsApp gruplarındaki bu gizli özellikler, bildirimlerinizi özelleştirmekten grup sohbetlerindeki düzeni korumaya kadar kullanıcı deneyiminizi büyük ölçüde geliştirebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN