Bu yöntemi kimse bilmiyor! Çamaşır makinenize kadın çorabı atın sonucu anında görün! Tamircilerin gizli sırrı ifşa oldu

Bu yöntemi kimse bilmiyor! Çamaşır makinenize kadın çorabı atın sonucu anında görün! Tamircilerin gizli sırrı ifşa oldu

Çamaşır makineleri kullanıldıkça eski işlevlerini kaybeder. Zamanla belli sorunlar ortaya çıkar ve eskisi gibi çamaşırları yıkayamaz. Bizde sizler için çamaşır makinenizdeki sorunları ortaya çıkartacak ve sorunu kökten çözeceek mucizevi bir yöntem ile karşınıza geldik. Tek yapmanız gereken kadın çorabını makinenize atmak. Kimse bilmiyor ancak deneyenlerde bırakamıyor. İşte tamircilerin gizli sırrı...

Haftanın belirli günleri çamaşırlar makineye atılır ve yıkanır. Bazen çamaşır makinesinden çıkan çamaşırlar lekeli ve yıkanmamış şeklinde çıkar. Bu aslında makinenizde bazı sorunların olduğunu gösterir. Eğer sizde bu tarz durumlarla karşı karşıyaysanız hemen bu yöntemi denemelisiniz. Çamaşır makinenize çorap atın ve sonucu anında görün. Kimse bilmiyor ancak deneyenler büyük sorundan kurtuluyor. İşte çamaşır makinenizi temizleyecek yöntem...

TAMİRCİLERİN GİZLİ SIRRI İFŞA OLDU

Çamaşırları makinede yıkadığımızda bazen lekeli ve kıl içinde çıktığını görürüz. Bu aslında çamaşır makinenizin kirlendiğini ve bazı sorunlar olduğunu gösterir. Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız mutlaka bu basit yöntemi denemelisiniz. Kimse bilmiyor ancak tamirciler bu yöntem ile tüm sorunları çözüyor. Hazırsanız hayatınızı kolaylaştıracak yöntemi açıklıyoruz.

KADIN ÇORABI ATIN VE SONUCU ANINDA GÖRÜN

Çamaşır makinenizde sorun varsa bu yöntemi deneyin. Çamaşırlar yırtılıyorsa ya bir pamuk yada bir çorapla makinenin tamburunda çapak olduğunu anlayabilirsiniz. Bunun için elinize geçireceğiniz ince bir kadın çorabıyla makinenizin tamburunu elinizle yoklayın. Eğer bir çapak varsa elinizdeki çorabı yırtacaktır. Çapağı tespit ettikten sonra el yordamıyla çapağı düzeltebilirsiniz. Artık kıyafetlerinizdeki o sürpriz yırtıklar oluşmayacak.

gfgfgfgf-4-001.jpg

ÇAMAŞIR MAKİNESİ NASIL TEMİZLENİR?

Çamaşır makinesi temizleme yöntemleri, çamaşır makinesinin bulunduğu her evde mutlaka bilinmesi gereken pratik bilgiler arasında yerini alıyor. Çamaşırlarınızı tertemiz yapmakla görevli olan bu beyaz eşya ürünü, zaman zaman kıyafetlerden gelen tozlardan dolayı kirlenmektedir. Her ne kadar yıkama esnasında kendini temizlediğini düşünseniz de aslında çamaşır makinesinin göremediğiniz yerlerinin de temizliğe ihtiyacı olacaktır.

gfggf-2.jpg

ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEMİZLEME YÖNTEMLERİ

  • Elma Sirkesi ve Su
  • Beyaz Sirke ve Limon Tuzu
  • Karbonat ve Sirke
  • Bulaşık Makinesi Tableti
  • Çamaşır Makinesi Temizleyicisi
  • Limon

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN