Çağla Şikel eski kocasıyla bir arada! 7 yıl önce boşanmıştı

Çağla Şikel eski kocasıyla bir arada! 7 yıl önce boşanmıştı

Avukat sevgilisi ile aşkını ilan eden Çağla Şikel, kafaları karıştırdı. 7 yıl önce çocuklarının babası Emre Altuğ'dan ayrılan Şikel, eski eşiyle son zamanlarda sık sık görülmeye başladı. Akıllara ise 'barıştılar mı?' sorusu gelmeye başladı.

7 yıllık evliliklerinin ardından boşanan Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ ile eski eşi Çağla Şıkel çocukları için sık sık buluşuyor. Evlilikleri bitse de dostlukları bitmeyen ikili sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

cagla-sikel.jpg

ESKİ EŞİYLE BİR ARAYA GELDİ

Yalı Çapkını adlı dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ, 2012 doğumlu küçük oğlu Uzay Tuncer Altuğ'un doğum gününü bir paylaşımla kutladı.

emrealtug.jpg

Eski eş Çağla Şikel ise bu paylaşımı görünce dayanamadı ve küçük kaçamaklarını hemen yazdı. Şikel paylaşıma "Bugün okula gitmedik haberin olsun" yazınca sosyal medyada da gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN