Emeklilere göbek attıran ödeme! Yapı Kredi muslukları açtı: 7500 TL promosyonu herkese dağıtacak!

Emeklilere göbek attıran ödeme! Yapı Kredi muslukları açtı: 7500 TL promosyonu herkese dağıtacak!

Türk bankacılığında en çok tercih edilen bankalarından biri olan Yapı Kredi, müşteri memnuniyeti odaklı kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. Ağırlıklı olarak emeklilerden oluşan geniş bir müşteri kitlesine sahip olan bankanın kampanyası yoğun ilgi gördü.

Yapı Kredi ile Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) arasında imzalanan sözleşme kapsamında, Yapı Kredi'den emekli maaşı alan müşterilere 7.500 TL'ye varan reklam desteği sağlanacak. Emekliler, Yapı Kredi'den 3 yıl maaş vaadine rağmen birçok avantajdan ve 7.000 TL'lik nakit desteğinden anında yararlanabiliyor.

Bankacılık sektörünün en gözde özel bankalarından biri olan Yapı Kredi'nin emekli maaşı teşvik yarışında diğer bankaların önünde yer almak için bir kampanyası var. Türkiye'de milyonlarca emekliyi derinden etkileyen bir reklam kampanyası başlatan bankadan 7 bin 500 TL'ye kadar nakit ödeme verilecek. Yapı Kredi'nin resmi sitesinden yapılan duyuruya göre, emekli maaşını Yapı Kredi şubeleri veya e-devlet üzerinden bankalara aktaranlara nakit olarak teşvik ödemesi yapılacak.

Yapı Kredi 7500 TL promosyon ödemesi

Emekliler Yapı Kredi'den ne kadar terfi alacak?

Geniş bir müşteri tabanına sahip olan Yapı Kredi'ye göre, aylık net karı 3.499 TL'ye kadar olanlara 4.200.00 TL ödenek alacaklar. . 3.500 TL 7.499 TL arası olana 4.000.00 TL ödenecek.

Emeklilerin yüzünü güldürecek kampanyaya imza atan Yapı Kredi, aylık net gelirleri 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olan emeklilere 6.000 TL, ödeme sağlanacak. Maaşı 10.000 TL’den fazla olan mekşlilere de banka tam 7 bin TL nakit promosyon verecek.

Ek İkramiye Sözleşmesi'nin imzalanmasından itibaren 60 gün içinde maaşını Yapı Kredi'ye gönderen ve iki yeni fatura ödeme talimatı veren müşterilere, maaş büyüklüklerine bakılmaksızın 200 TL ek nakit ikramiye verilecektir. 31 Ocak'a kadar ilk kez Yapı Kredi World kart başvurusunda bulunan ve kartın onaylanmasının ardından 28 Şubat'a kadar 500 TL harcama yapan emekliler, 300 TL'lik ek promosyona hak kazanacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN