Eski kocadan Ebru Gündeş'in sanat hayatını bitirecek dava! Böyle yasak görülmedi

Eski kocadan Ebru Gündeş'in sanat hayatını bitirecek dava! Böyle yasak görülmedi

2021 yılında Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Reza Zarrab, eşi Ebru Gündeş tarafından mahkemeye verilmiş ve ikili boşanmıştı. Yasak aşk ile gündemden düşmeyen ikili adeta düşman kesildi. Kızı Alara için kolları sıvayan Ebru Gündeş'e eşinden görülmemiş bir hamle geldi. Bu hamle Gündeş'in sanat hayatını etkileyeceğe benziyor...

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 2010 yılında evlendiği Reza Zarrab'tan 2021 yılında Hadise'yle yasak aşk yaşadığı iddiasıyla boşanmıştı. İkili sessizliğini korurken, kızları Alara içinde mahkemelik olmuştu. Gündeş'in kızı Alara'nın velayetini tamamen almak için açtığı davaya Zarrab'tan inanılmaz bir hamle geldi.

ebru-001.jpg

EBRU GÜNDEŞ'E REZA'DAN YASAK

Ebru Gündeş boşanmasına rağmen hala eski kocasıyla yaşadığı krizden dolayı gündemden düşmüyor.

ebrureza-001.jpg

Boşandıktan sonra Iraklı iş insanı ve kendisinden 19 yaş küçük RASSAN KHOSHNAW ile aşk yaşamaya başlayan Gündeş'e eski eşten darbe gibi bir hamle geldi.

rezazarrab-001.jpg

O ŞARKILARI ARTIK OKUMAYACAK

İddialara göre; Reza Zarrab, Ebru Gündeş ile beraber olduğu sırada satın aldığı şarkıları okumasını saklamak için dava açtı.

1250630-1.jpg

Gündeş'in en çok dinlenen şarkıları olan Sadece Sevdim ve Ölümsüz Aşklar'ı sahnede okuması yasaklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN