Ezgi Mola hayranlarını şaşırttı! Sevgilisiyle apar topar evlendi! Nikaha sadece o isimler katıldı

Ezgi Mola hayranlarını şaşırttı! Sevgilisiyle apar topar evlendi! Nikaha sadece o isimler katıldı

Son olarak TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Masumlar Apartmanı" adlı dizide 'Safiye Derenoğlu Ataç' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ezgi Mola muradına erdi.

Son olarak TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve geçtiğimiz yıl 24 Mayıs'ta ekranlara gelen 71.bölümüyle yayın hayatına veda eden "Masumlar Apartmanı" adlı dizide 'Safiye Derenoğlu Ataç' karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Ezgi Mola, muradına erdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Ezgi Mola, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Aksakallı ile dünyaevine girdi.

Yaklaşık 4 yıldır sevgilisi ve ortağı Mustafa Aksakallı ile aşk yaşayan Ezgi Mola, Beşiktaş'taki bir otelde aile içinde gerçekleşen sade törenle Aksakallı ile hayatını birleştirdi.

Ezgi Mola'nın nikah şahitliğini ünlü oyuncu Enis Arıkan yaparken Mustafa Aksakallı'nın şahitliğini ise Beşiktaş'ın efsane ismi Sinan Engin üstlendi.

Koronavirüs salgınından önce düğün hazırlıkları yapan çift pandemi nedeniyle evlilik planlarını ertelemişti.

Düğüne yalnızca Mola ve Aksakallı'nın yakın çevresinin davetli olması dikkatleri çekti.

3589802-8babcbbf4c90dfa3e3ae6cc0d805b313-1366x1366.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN