İki resim arasındaki 5 farkı 17 saniyede kimse bulamıyor! Bulanların IQ'su 140'ın üzerinde çıkıyor! IQ'nu test et

İki resim arasındaki 5 farkı 17 saniyede kimse bulamıyor! Bulanların IQ'su 140'ın üzerinde çıkıyor! IQ'nu test et

Yeni bir farkı bul bulmacası ile karşınızdayız. Eğlenceli bir aktivite olan fark bulmacaları herkes tarafından oldukça seviliyor. İnsanlar için buradaki zorluk, yan yana yerleştirilen ve aynı olan iki benzer görüntünün arasındaki farkları bulmak. Bu resimde ise 17 saniye içinde bulmanız gereken beş fark var. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

"Farkı bulma" etkinliği, iki resim arasındaki farkı bulmaya dayanmaktadır. Bu aktivitede, size neredeyse aynı iki resim gösterilecek. Ancak iki görüntü arasında farklılıklar olacaktır ve sizin göreviniz bu farklılıkları bulmaktır.

Bu aktivite bireysel olarak, gruplar halinde veya bir takım olarak denenebilir. Bu tür faaliyetler, konsantrasyonu artırmak ve bireylerin gözlem becerilerini artırmak için en iyisidir. Bu etkinliği daha da zorlu hale getirmek, bir zaman sınırının eklenmesidir. Zaman sınırı, bir bireyin yeteneğini ve gözlem becerilerini yargılamak için iyi bir parametredir. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? Şimdi öğrenelim.

1-004.jpg

17 SANİYEDE 5 FARKI BULAN KİŞİLERİN ZEKASI YÜKSEK ÇIKIYOR!

Yukarıda paylaşılan görselde bir hangarda uçağını bekleyen bir kadın görülüyor. Arka planda bir uçağın pervanesini görüyorsunuz, bayan bir bavul taşıyor ve valizi sandalye olarak kullanıyor. Yukarıda sunulan iki resim benzer görünse de aralarında 17 saniyede fark etmeniz gereken 5 fark var.

İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları bulmak neredeyse imkansız. Resimlere dikkatlice bakmaya çalışın, her iki resmi karşılaştırın ve dikkatinizi çeken farklılıkları belirlemeye çalışın.
Beyninizi meşgul etmenin ve kısa bir süre için görüntüye odaklanmanın iyi bir yolu.

RESİMDEKİ FARKLARI BULDUNUZ MU?

Bu fark bulmacası resminde iki veya üç fark gördünüz mü? Acele et. Zaman yakında tükenecek. Farklılıkların bazıları kolayca görülebilirken, zor olanlar biraz araştırma gerektirecektir. Zaman neredeyse bitti.

Kaç fark tespit ettiniz? En az 3-4 fark bulanların gerçekten harika bir gözlem becerileri var. Tüm farklılıkları görenlerdenseniz, olağanüstü gözlem yeteneğiniz var demektir. Şimdi, zaman doldu. Sıra zeka bulmacasının cevabına geldi. Eğer sizde cevabı merak ediyorsanız aşağıdaki resme bir göz atın.

FARKI BUL ÇÖZÜM

Daha fazla zeka bulmacası ve optik illüzyon testi için sitemizi takip etmeye devam edin. Ayrıca bu eğlenceli zeka bulmacasını sevdikleriniz ve ailenizle paylaşabilir, etrafınızdaki insanların zeka seviyesinide ortaya çıkarabilirsiniz. İki resim arasındaki farklar aşağıdaki gibi kırmızı dairelerle vurgulanmıştır.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN