Kayıp ihbarı verilmişti: Oyuncu Cole Brings Plenty ölü bulundu

Kayıp ihbarı verilmişti: Oyuncu Cole Brings Plenty ölü bulundu

Ailesinin hakkında kayıp ihbarı bulunduğu 1923 Yellowstone dizisinin oyuncusu Cole Brings Plenty'nin cansız bedeni Kansas'taki ormanlık alanda bulundu.

'Into the Wild Frontier', '1923', 'The Tall Tales of Jim Bridger' gibi yapımlarda yer alan ABD'li oyuncu Cole Brings Plenty menajeriyle olan randevusuna gitmemiş olmasından şüphelenen ailesi, kayıp başvurusunda bulundu.

27 yaşındaki oyuncunun cesedi ormanlık alanda boş bir aracın içinde bulundu. Johnson County şerif ofisi, ölüm haberini sosyal medyada paylaşılan bir gönderiyle duyurdu ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Ailesi, "kendisi için alışılmadık bir durum olan, menajeriyle bir televizyon programı için yaptığı randevuyu kaçırdığı ve cep telefonunu kapattığı için" onu kayıp olarak bildirdi.

Oyuncu, en son Lawrence, Kansas'tan ayrılırken görüldü. Ölüm haberinin yayılmasının ardından, Yellowstone yıldızları da dahil olmak üzere aktöre övgüler yağdı.

27 yaşındaki Lakotalı oyuncu aynı zamanda "Into the Wild Frontier" ve "The Tall Tales of Jim Bridger" gibi programlarda da yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN