Kurttan saklanan kargayı 6 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! İnsanların %99'u bulamadı!

Kurttan saklanan kargayı 6 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! İnsanların %99'u bulamadı!

Bu görsel test görüntüsünde vahşi bir kurttan saklanan bir karga var. 6 saniye içinde fark edebilir misin?

Kendinizi ne kadar dikkatli buluyorsunuz? Sınırlı bir süre içinde bir resme bakıp içinde gizlenmiş bir öğeyi görebilir misiniz? Eğer yapabilirsen, o zaman bugün senin için çok zorlu bir beyin yapbozumuz var. Bugün, sizin için sıraladığımız başka bir görsel test bulmacamız var. Bu görsel testin konsepti oldukça basittir. Tek yapmanız gereken görüntünün içinde gizli bir şey bulmak. Hazır mısın? Hadi başlayalım.

1-026.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KARGAYI BULABİLİR MİSİN?

Görüntü, 20. yüzyılda oluşturulmuş bir bulmacadır. Bir ormandaki bir sahneyi tasvir ediyor. Bu görüntüde tepeler ve ağaçlar var ve bir ağacın altında duran bir kurt görülüyor. Kurt, ormanda bir yerde saklanan bir karga arıyor. Kurt kuşu bulamaz ama belki sen bulabilirsin. Görüntüdeki kargayı görmek için sadece 6 saniyeniz olduğunu zaten biliyorsunuz, bu yüzden zamanlayıcınızı ayarlayın, gözlem becerilerinizi yönlendirin ve başlayın.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Bu görsel test bulmacası, kurttan saklanan kargayı 6 saniye içinde görmenizi istedi. İşte gizli kuş:

Bu resimli yapbozun tüm donanımlarınıza meydan okuduğunu umuyoruz. Bunun gibi daha fazlasına ihtiyacınız varsa, paylaştığımız diğer bulmacaları deneyebilirsiniz.

2-010.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN