Menajerimi Ara son bölümde Dicle şefkati Barış'ın kollarında arıyor

Menajerimi Ara son bölümde Dicle şefkati Barış'ın kollarında arıyor

Dicle'nin Feris'in koltuğunda diğer menajerlerle birlikte oturması dikkat çekiyor. Ceyda'nın Ego Ajans menajerlerine karşı takındığı sert tavır, menajerlere büyük şok yaşatırken sevilen dizinin bu haftaki konuğu ise Zeynep Köse oluyor. İşte, tüm fragmanlar...

Menajerimi Ara 35. bölüm özet, belli oldu. Dicle'nin hayatında yeni bir dönemin başladığının sinyalleri verildi. Dicle'nin merdivenlerden indiği sahne ise izleyenleri dizinin ilk bölümüne ve Dicle’nin Ego Ajans'a ilk adım attığı anlara götürerek izleyenlere nostalji yaşattı.

MENAJERİMİ ARA 35. BÖLÜM 1. FRAGMAN

35. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Netflix'te yayınlanan Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisinden ülkemize uyarlanan Menajerimi Ara'nın 35. bölümü, 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. Fakat saat 20.00'de son bölümün tekrarının yayınlanacağını hatırlatalım. Menajerimi Ara tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'ye göz atabilirsiniz.

Menajerimi Ara son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Serkan'ın tüm çabalarına rağmen Melisa'dan boşanmadığını duyan Feris büyük bir şok yaşıyor. Çınar'ın Türkiye'de temsil ettiği İspanyol şef Jose Garcia, reklam filmi için geldiği İstanbul'a adım atar atmaz Çınar ve Emrah'ın hareketli günler geçirmesine sebep oluyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Menajerimi Ara 35. bölüm özeti: Ego Ajans'ta yeni bir dönemin başladığını dile getiren Ceyda, yeterli performansı göstermeyen menajerin ajanstan kovulacağını söylerken, Kıraç ise ajansın taze menajeri Dicle'yi Ceyda'nın gazabından korumak istiyor. Bu haftanın sürpriz konuklarından Zeynep Köse, Dicle'nin menajer olarak performansından memnun olmazken onu sözleriyle rencide ediyor. Ceyda Dicle'nin bulunduğu konumu hak etmediğini düşünürken, genç menajerin işine son vermek için elinden geleni yapıyor. Bütün bu baskılara rağmen ayakta durmaya çalışan Dicle, sonunda göz yaşlarına hakim olamayıp şefkati Barış'ın kollarında arıyor.

MENAJERİMİ ARA 35. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MENAJERİMİ ARA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Menajerimi Ara dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve mahallerinde yapılıyor. Dizide yer alan menajerlik ajansı sahneleri Avrupa Yakası'nda yer alan Maslak semtinde çekiliyor. Ayrıca dizinin bazı sahnelerinin Ataşehir'de yapıldığını belirtelim. Bunun haricinde farklı iç ve dış mekanlarda da çekimler yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN