Netflix'te bir oturuşta bir sezon dizi izleyenlere müjde! Netflix duyurdu: Art arda izlerseniz...

Netflix'te bir oturuşta bir sezon dizi izleyenlere müjde! Netflix duyurdu: Art arda izlerseniz...

Netflix, üst üste yaptığı zamlardan sonra oldukça eleştirilirken bu kez kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir haber yayınladı. Netflix, bir oturuşta bir sezon dizi izleyenlere yeni bir müjde verdi! Art arda izlerseniz yararınıza olacak…

Netflix kullanıcıları bu habere çok sevinecek! Üst üste yapılan zamlar sonrasında bu kez yüzleri güldürecek bir haber verildi. Yayınlanan dizileri bir gecede bitirenler artık çok daha keyif alarak bunu yapacak.

ART ARDA BÖLÜM İZLEYENLERE MÜJDE!

Netflix, aldığı yeni bir kararla izleyicilerin bir dizinin üç bölümünü art arda izlemeleri halinde reklamsız bir bölüm yayınlayacağını açıkladı. Daha önceden izleyicileri koltuklarında bağlı tutmanın önemini açıklayan Netflix, arka arkaya yayın modelindeki etkileşime dikkat çekmişti. Şimdilerde ise izleyicileri ekrandan kaldırmayacak bir güncelleme için harekete geçti.

yeni-proje-002.jpg

Art arda izleme güncellemesi kapsamında içerikleri kapatmayarak izlemeye devam edeceksiniz. Öte yandan Netflix’in reklam destekli planını açıkladığı zamandan bu yana bir yıl içinde ayda tam 15 milyon kullanıcı çektiği öğrenildi. Netflix, mayıs ayında reklam yayınlayan aylık 5 milyon aktif kullanıcı olduğundan bahsetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN