Netflix'ten büyük başarı: Yerli yapım o dizi tüm izlenme listelerini toz duman etti! İlk haftadan ikinci sırada...

Netflix'ten büyük başarı: Yerli yapım o dizi tüm izlenme listelerini toz duman etti! İlk haftadan ikinci sırada...

Dünyanın en çok izlenen dijital içerik platformları arasında yer alan Netflix başarıya doymuyor. Yerli ve yabancı içeriklerle kullanıcılara keyifli bir seyir fırsatı sunan platform, yayına yeni koyduğu o yerli yapımla ikinci haftadan büyük başarıya ulaştı.

Netflix, başrolünde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'un yer aldığı yeni romantik komedi dizisini seyircinin yaptığı, senaryoyu Selen Bağcı'nın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Çağrı Çıtanak gibi başaralı oyuncular da yer alıyor.

Dizi, torunlarının yuva kurmasını isteyen iki büyükannenin hikayesi ile seyirciyi karşılıyor. Söz konusu büyükanneler, birbirlerine çok yakıştırdıkları torunlarının bir araya gelmesi için tesadüf süsü verdikleri bir buluşma ayarlar. İki genç birbirleriyle karşılaştığında ise çocukluk aşkları yeniden depreşir.

İKİNCİ HAFTADA ÜST SIRAYA TAŞINDI!

Romantik komedi türünün en başarılı yapımları arasında gösterilen dizi, ikinci haftadan büyük başarıya ulaştı. Film dünyasında dünyada büyük önem taşıyan mecralardan olan Collider, Sen İnandır dizisini "Yaz aylarında kaçırılmaması gereken bir romantik komedi" olarak değerlendirdi.

haber-2-ic.jpg

Collider, "Sen İnandır, romantik komedinin formülünü yeniden yazmayacak ama külliyata sevimli ve neşeli bir katkı sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Seyircinin de çok sevdiği dizi, şimdiden platformun "Dili İngilizce Olmayan Filmler" listesinde 2. sıraya yerleşti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN