Öfkenizi kontrol etme zamanı geldi! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi ve balıklar... İşte 17 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Öfkenizi kontrol etme zamanı geldi! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi ve balıklar... İşte 17 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Bugün veya yakında alacağınız bir mesaj veya telefon görüşmesi sizi ürkütebilir çünkü konuşmak istemediğiniz birinden geliyor. Yine de konuşmanız gerekecek çünkü bu kişiyi ilgilendiren bir meseleyi çözmeniz gerekiyor. Yaşadığınız bir olay yüzünden içinizde çok fazla üzüntü, öfke veya her ikisi birden birikmiş olabilir, ancak bunu ona göstermemeye dikkat etmelisiniz.

17 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birisi, size kötü bir fikir gibi gelen bir öneride bulunduğunda bile açık fikirli ve esnek kalmaya çalışın. Savunmaya geçmeyin ve hemen "hayır" diye cevap vermeyin. Bir an için yanlış bir fikir gibi görünse de, bunu etraflıca düşünmeniz gerekir. Böyle yaparak hem kendinize hem de öneriyi yapan kişiye karşı adil davranmış olursunuz. Bu, güçlü bir çalışma ilişkisi sürdürmenin iyi bir yoludur. Dahası, bu öneride kayda değer bir yan olduğunu da görebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın zamanda sosyal çevrenizde bulunan biri hakkında bir kanaat geliştirmiş olabilirsiniz. Güvendiğiniz bazı kişiler bu kişiden pek hoşlanmayabilir ve anlattıkları hikayeler veya aktardıkları görüşler bu kişinin güvenilir veya sempatik olmadığının altını çizebilir. Tüm bunları pek kaale almamalı ve kendi fikrinizi ortaya koymalısınız. Başkalarının sizinle paylaştıklarından etkilenmemeye çalışın. Sezgileriniz keskin ve bunu kendiniz başarılı bir şekilde çözeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün birileri size yaklaşmak isteyerek sınırlarınızı test edebilir. Cana yakın bir kişi olarak, biri size kişisel sorular sorabileceğini veya hayatınızın sizi ilgilendirmediğini düşündüğünüz yönlerini araştırabileceğini düşünebilir. Ancak savunmaya geçmeyin. Bu kişinin sadece ısrarcı veya meraklı olduğu varsayımında bulunursanız, bunu hatalı bir şekilde değerlendirmiş olursunuz. Sadece sizi daha iyi tanımak istiyor olabilir ve kötü bir niyeti yoktur. Bu şekilde yaklaşmaya çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün veya yakında alacağınız bir mesaj veya telefon görüşmesi sizi ürkütebilir çünkü konuşmak istemediğiniz birinden geliyor. Yine de konuşmanız gerekecek çünkü bu kişiyi ilgilendiren bir meseleyi çözmeniz gerekiyor. Yaşadığınız bir olay yüzünden içinizde çok fazla üzüntü, öfke veya her ikisi birden birikmiş olabilir, ancak bunu ona göstermemeye dikkat etmelisiniz. Çok duygusal bir kişi olduğunuz için aşırı öfkelenebilirsiniz. O noktaya gelmemeye önceden karar verin. Klas ve ağırbaşlı bir şekilde tepki verin; bu çok daha tatmin edici olacaktır. Dramaya meydan vermeyin. Bu kesinlikle size yakışmaz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yakın zamanda yaptığınız bir hatanın ya da yaşadığınız hayal kırıklığının ardındaki umut ışığını aramaya teşvik ediliyorsunuz. Şu anda, sorunun kendisiyle çok meşgul olabilirsiniz ve bir iyi tarafı olabileceğinin farkında bile olmayabilirsiniz, ancak olabilir. Zor bir değişiklik ya da olay planınızı bir süreliğine sekteye uğratabilir ve işlerin yeniden yoluna girmesi için biraz çaba ve zahmet gerekebilir, ancak tüm bunların içinde iyi bir şeyler de olabilir. Bunu bulmak sizin işiniz, ancak bu konuda olumlu ve yapıcı düşünmeye başlarsanız bulacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Etrafınız hayır diyenlerle, olumsuz düşünenlerle ve sıra dışı herhangi bir şeye ilk tepkisi "bu yapılamaz" olanlarla çevriliymiş gibi görünebilir. Bu sizin tarzınız değil çünkü siz genellikle iyimser birisiniz. Ancak hayattaki olasılıkları göremeyen çok sayıda insanın etrafında olmak bir süre sonra sizi aşağı çekebilir. Bugün umutlarınızı yüksek tutmak için çalışmanız gerekebilir, ancak kötümserler ne derse desin, işlerin sizin için iyi gideceğine dair güvenceyi yakında göreceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün dikkatli olmazsanız, anlamlı ve önemli bir şey yapmak için ayırdığınız değerli zamanı boşa harcayabilirsiniz. Sizi kendine çeken bir roman ya da sosyal medyadaki tartışmalar dikkatinizi dağıtabilir. Ayrıca can sıkıntısından televizyonda bir şeyler izleyebilir ya da çok uzun süre kestirebilirsiniz. Ancak ertelediğiniz o görevi yerine getirmek için yola çıktıysanız, kendinizi bunu yapmaya zorlamanız gerekir. Bahaneler üretmeyin, aksi takdirde gün sonunu pişmanlık içinde geçirirsiniz. Başarı hissini kazanmak için kendinizi zorlayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir civciv kabuğundan dışarı çıktığında, dışarıdaki dünya onun için ilk başta çok büyük ve korkutucu görünüyor olabilir. İlk deneme adımları sırasında civciv güneşi, dünyayı ve yeni şeylerle dolu bir hayatı deneyimleyecektir.

Şu anda bir hedefe ulaşmak için uğraşırken dönüşüyorsunuz. Olabileceğinizin en iyisine doğru evriliyorsunuz ve bu muhtemelen zaman zaman korkutucu oluyor. Ama endişelenmeyin. Kendinize inanmaya devam etmek için elinizden gelen her şeyi yapmanız ve ilk başta korkutucu görünen şeylerin kısa sürede rahat hale geleceğini fark etmeniz gerekiyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi sizden uzak duruyor gibi görünebilir. Belki sessiz ya da düşmanca davranıyor olabilirler ve siz bunun için bir neden göremiyor olabilirsiniz. Ancak siz cesur, güçlü bir bireysiniz ve bazı insanlar bundan korkuyor. Yarattığınız güçlü izlenimin farkında bile olmayabilirsiniz. Mevcut bir duruma kaygısız bir şekilde bakabilir ve biraz daha az ciddiye alabilirseniz, başkalarının size doğru çekilmeye başlayacağını görebilirsiniz. Sadece güçlü bir zihne sahip değilsiniz, aynı zamanda sıcak ve sevimli bir kişiliğiniz var.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sevindirici haberler size ulaşıyor. Ancak, bu mutlu mesajı ileten kişi bunu hak ettiği gibi neşeli bir şekilde sunmayabilir. Hatta mesajın verildiği tondan dolayı bu mesajı pek de heyecan verici olmayan bir haber sanabilirsiniz. Oysa bir süredir bu anı bekliyordunuz ve onu hak ettiği tantanayla karşılamanız gerekiyor. Kimsenin tavrının sizi üzmesine izin vermeyin. Mutlu bir anı, pek de neşeli olmayan bir şekilde de olsa kutlamayı ihmal etmeyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Çok uzun zamandır, iş yerinde veya bir grup çalışmasında sizi rahatsız eden bir şeyle ilgili düşüncelerinizi ve duygularınızı sakladınız. Huzuru korumak için elinizden geleni yaptınız, yardımcı ve teşvik edici olmaya çalıştınız. Ancak konuşmazsanız en iyi sonucu elde edemeyeceğinizden endişe ediyor olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri paylaşmanın zamanı geldi. Direnç ve hatta öfkeyle karşılaşabilirsiniz, ancak ne kadar uzun süre beklerseniz, olumlu bir değişiklik yapma şansınız o kadar azalacaktır. Unutmayın ki düşünceleriniz daha büyük bir fayda sağlamak üzere.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yolun buzlu ve kaygan olduğu bir günde, tedbiri elden bırakarak otoyolda hızla ilerlemezsiniz. Yavaş hareket eder, güvende olmak için acele etmezsiniz. Şu anki girişiminiz hakkında da böyle düşünmelisiniz. Her ne kadar hızla ilerlemek isteseniz de, göz önünde bulundurmanız gereken bazı kaygan noktalar ve almanız gereken önlemler vardır. Zaman ayırmak, arayışınızın sonuna güvenle ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Acele etmediğiniz takdirde başarılı bir yolculuk yapmanız mümkün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN