Ortak yayında tepki toplayan anlar! Murat Yıldırım 'unutmayalım' dedi canlı yayında sözü kesildi...

Kahramanmaraş'taki depremin yaralarını sarmak için TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 'in düzenlediği ortak yayında yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın sözü canlı yayında Nihat Hatipoğlu, tarafından kesildi.

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremde yıkıma uğrayan 11 kentteki depremzedeler için TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 ortak yayına imza attı. Ünlü isimlerin katıldığı gecede yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Türkiye Tek Yürek" isimli programın ilk turunda ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatör olarak görev aldı.

MURAT YILDIRIM 'UNUTMAYALIM' DEDİ SÖZÜ KESİLDİ

Gecede ünlü oyuncu Murat Yıldırım da kampanyaya katılarak telefonla yardım topladı. Ünlü oyuncu, "Bugün yardım toplayacağız, toplamaya da devam ediyoruz. En iyi yaptığımız şeylerden bir tanesi bizim bu. Çünkü Türk milleti olarak genimizde vardır bu zaten. Ama en iyi yaptığımız, az önce de söyledim ben bunu, diğer bir şeyi de belirtmek istiyorum. Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi." dedi.

Nihat Hatipoğlu, ortak yayında 'Unutmayalım' diyen Murat Yıldırım'ın sözünü kesti

"TEŞEKKÜR EDERİZ, TEŞEKKÜR EDERİZ"

Yıldırım'ın açıklaması henüz bitmeden Hatipoğlu, "Teşekkür ederiz, teşekkür ederiz" diyerek sözü başka bir ünlüye verdi.

O anlar sosyal medyada gündem olurken Hatipoğlu, yaşananların bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirtti.

HATİPOĞLU: YANLIŞ ANLAŞILDI

Ünlü ilahiyatçı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dostlar. Programda bağış toplarken stüdyoda aynı anda biden fazla konuk telefonda olduğu için içeride Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz. Yanlış anlamadan dolayı bilgilendirmek istedim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN