Pelin Akilden sert sözler! Bu düzen değişecek: "Yazıklar olsun”

Pelin Akilden sert sözler! Bu düzen değişecek: "Yazıklar olsun”

Kahramanmaraş depreminden 11 şehir etkilenirken bölgede yaraları sarmak için çalışmalar da devam ediyor. Deprem felaketinin ardında bölgede bu kez de sel felaketi yaşanırken ünlü isimlerden de tepkiler çığ gibi büyüdü. Yetkililerin ilgisiz davrandığını söyleyen ünlü oyuncu Pelin Akil sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. İşte Pelin Akil'in o paylaşımı…

Deprem felaketinden en çok etkilenen ünlüler arasında yer alan Pelin Akil, birçok paylaşımda bulunurken bu kez de bölgede görülen sel felaketine tepki gösterdi. Kahramanmaraş depreminin ardından bölgede çalışmalar devam ederken bu kez de Şanlıurfa ve Adıyaman'da sel felaketi kentte hayatı olumsuz etkiledi. Şanlıurfa ve Adıyaman'dan gelen görüntüler birçok kişiyi üzerken ünlü isimlerden de tepkiler peş peşe geldi. İşte Pelin Akil'in o paylaşımı…

DEPREM DERKEN BU KEZ DE SEL VURDU

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin bir ay geçerken bölgede sıkıntılar da devam ediyor. Bölgede yardım için çalışmalar devam ederken sel felaketiyle herkes ikinci bir şok geçirdi. Kahramanmaraş'ı vuran 2 büyük depremden etkilenen Pelin Akil ise yaşanan olayları tepki gösterdi.

pelin-akil-1.jpg
Deprem felaketinde binlerce kişi hayatını kaybederken sel felaketinde de onlarca vatandaş yaşamını yitirdi. Bölgede felaketlerin ardı arkası kesilmezken vatandaşların tepkisi ve çığ gibi büyüyor. Yardım için geç kalındığı söylenirken pek çok ünlü isim de sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

sanliurfa-sel.jpg

BU DÜZEN DEĞİŞECEK

Sel felaketinin ardından müdahalenin yetersiz kaldığını ifade eden Pelin Akil ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi. Pelin Akil yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

​​​​​​​
"Yazıklar olsun! Bu düzeni değiştirecek birileri ​​​​​​​varken kimse üzerine alınmıyor ya... Bu ülke daha neler yaşayacak daha ne görecek..."

pelin-akil-sel-tepki.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN