Resimdeki farklı sembolü bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! 100 kişiden 1'i bulabildi

Resimdeki farklı sembolü bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! 100 kişiden 1'i bulabildi

Bu bulmaca, resimdeki şekiller arasında farklı olanı bularak beyninizi eğitebilen bir IQ testidir. Bu IQ testinde, farklı olan şekli bulmanız isteniyor. 10 saniyede bulabilir misin?

Bu zeka bulmacaları, rahatlamanın ve aynı zamanda beyninizi zinde tutmanın harika bir yoludur! Zihinsel gücünüzü ortaya çıkarmaya hazır mısınız? Sizin için harika bir optik bulmacamız var. Hadi başlayalım!

Bu optik bulmacayı çözmek için sadece 10 saniyen var. Bu, en iyi şekilde odaklanıp odaklanamayacağınızı görmeniz için bir testtir.

kapak7.jpg

RESİMDEKİ FARKLI OLAN SEMBOLÜ BULABİLİR MİSİN?

Sembollerin arasına gizlenmiş farklı bir sembol var. Farklı olan sembolü olabildiğince hızlı bulmaya çalışın. Bulmaca çözmenin bir eğlence kaynağı olmasının yanı sıra birçok faydası vardır. Hafızayı geliştirmeye yardımcı olan beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir.

Mantık oyunları, beyninizi sorunlara farklı yaklaşımları görmek için eğitir. Ve son olarak, görsel bulmacalar göz kaslarınızı eğitmenize yardımcı olur.

FARKLI SEMBOLÜ BULDUN MU?

Uzmanlar, beyninizi bilmeceler ve bulmacalarla eğitmenin bunamayı geciktirmeye yardımcı olabileceğine inanıyor. Bu, mümkün olduğunca sık yapılması için başka bir nedendir. Bilim adamları bu sorunu araştırmaya devam ediyor. ancak zihinsel olarak aktif olmanın beyin sağlığını geliştirdiği sonucuna varmışlardır.

Günde sadece bir dakika bulmaca çözmeye harcanan çok az zaman gibi görünüyor. Bununla birlikte, sağlığınız üzerinde olumlu bir etkisi vardır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız resimdeki farklı olan sembolü fark edebildi? 10 saniye veya daha kısa sürede farklı sembolü bulan kişileri tebrik ediyoruz. Gözlem becerileriniz mükemmel. Farklı olan sembolün nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözümü kontrol edin.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN