Saç kökleriniz hapaz hapaz çıkacak! Karanfil suyunun saçlara faydası saymakla bitmiyor, bunu yapın kepek ve dökülmeyi unutun

Saç kökleriniz hapaz hapaz çıkacak! Karanfil suyunun saçlara faydası saymakla bitmiyor, bunu yapın kepek ve dökülmeyi unutun

Dökülen saçlarınızın hepsinin yerini dolduracak bir tarif! Bu kürü uygulayınca saç kökleriniz hapaz hapaz çıkacak! Karanfil suyunun saçlara faydası saymakla bitmiyor, bunu yapın kepek ve dökülmeyi unutun! İşte karanfil kürü tarifi...

Saç problemleri çoğunlukla saç derisindeki sorunlardan kaynaklanır. Derideki problem çözülürse saç problemi de çözülür. Doğal saç ve saç derisi bakımı için her evde bulunan karanfilin faydaları saymakla bitmez. İsterseniz yağını kullanın isterseniz kür hazırlayın.

KARANFİLİN SAÇ SAĞLIĞINA FAYDALARI

karanfil-yagi-ne-icin-kullanilir-1.webp

Karanfilin antibakteriyel özellikleri, saç derisini temizleyerek kaşıntı sorunlarına çözüm sunabilir. Saç diplerindeki kaşıntıya karşı etkili bir doğal çözümdür.

Karanfil yağı, düzenli kullanıldığında saçlara hacim kazandırabilir. Özellikle ince telli saçlara sahip olanlar için ideal bir bakım yöntemidir. Saçları elektriklenmeye karşı koruyan karanfil yağı, kabarık saçları düzeltmeye yardımcı olur. Karanfilin içerdiği antibakteriyel özellikler, saçların hızlı uzamasına katkı sağlar. Bu özellik, daha güçlü ve parlak saçlara ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Sabahları saçlara karanfil yağı sürmek, saçların daha kolay şekil almasını sağlar. Saçlara parlaklık ve şekil verir. Karanfil kürü, saç derisini canlandırmaya yardımcı olur.

Karanfil yağı, saç sağlığına birçok olumlu etki sunar. Haftada bir kez uygulandığında, saç köklerinizdeki canlanma hissini yaşayabilirsiniz.

Karanfil yağı, saç derisini besler ve güçlendirirken, 30 dakika boyunca uygulandığında dökülmeyi azaltabilir ve kepek sorununu ortadan kaldırabilir.

EV YAPIMI KARANFİL KÜRÜ TARİFİ

karanfil-yagi-ne-icin-kullanilir-2.webp

Bir kavanozun içinde 1 litre su ve 1 çay bardağı karanfili karıştırın.

Bu karışımı 24 saat boyunca dinlendirin.

24 saat sonra, karanfilin suyunu süzün ve kullanmaya başlayın.

Bu kürü istediğiniz saatte kullanabilir ve saç derinizdeki farkı gözlemleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN