Buz pateni resminde bir hata var! Bulmak için IQ'nuzun en az 130 olması gerekiyor! Sadece 6 saniyeniz var

Buz pateni resminde bir hata var! Bulmak için IQ'nuzun en az 130 olması gerekiyor! Sadece 6 saniyeniz var

Hem eğlenceli hem de öğretici zeka oyunu. Bu zeka bulmacasında, buz pateni resminde neyin yanlış olduğunu 6 saniyede bulmanız gerekiyor. İnsanlarında yalnızca %3'ü resimdeki hatanın ne olduğunu bulabiliyor. Yapabilir misin?

Zeka oyunları çözmenin harika olmasının birçok nedeni var. Bu beyin bulmacalarını düzenli olarak çözmek sizi daha zeki yapar. Zeka oyunları harika bir ruh hali yükselticidir. Ayrıca beyninizin bilişsel işleyişini geliştirirler. Ek bir bonus olarak, bu zeka bulmacalarını çözmek çok eğlenceli.

Bu çevrimiçi bulmacaları çözmenin faydalarını açıkladığımıza göre, bugün sizin için paylaştığımız zeka bulmacasına geçelim.

1-006.jpg

BUZ PATENİ RESMİNDE NEYİN YANLIŞ OLDUĞUNU BULUN

Bu zeka oyunu IQ testinde, bu buz pateni resminde neyin yanlış olduğunu 6 saniye veya daha kısa sürede bulmanız gerekiyor. Yukarıdaki resme bakın. Buz pateni pistinde eğlenen bir çocuk görebilirsiniz. Çocuğun yanında topun peşinden koşan sevimli bir köpek var. Ayrıca resmin sol tarafında havuç burunlu ve buzlu kafasına şapka takmış bir kardan adam görebilirsiniz.

Her şey normal görünse de, bu resimde yanlış olan bir şeyler var. Ne olduğunu bulabilir misin?

RESİMDEKİ HATAYI BULDUN MU?

Söylentilere göre sadece %3'ü bu buz pateni resminde neyin yanlış olduğunu 6 saniyede bulabilmiş. Kendinizi test etmeye hazır mısınız? %3'te misin yoksa %97'de misin? Hadi bulalım!

Telefonunuzda bir zamanlayıcı ayarlayın veya 6 saniyeye kadar sayın çünkü zamanınız şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun! Bu buz pateni resminde neyin yanlış olduğunu henüz bulamadınız mı? Sorun değil cevabı aşağıda açıklıyoruz.

ZEKA OYUNU CEVABI

Verilen süre içinde resimdeki hatayı tespit etmeyi başardıysanız tebrikler. Harika bir gözlem yeteneğiniz var. Eğer yapmadıysanız, kalbiniz kırılmasın. Şimdi bu zeka oyununun çözümünü açıklayacağız.

Bu zeka oyununda, buz pateni resminin bu resminde neyin yanlış olduğunu 6 saniye veya daha kısa sürede bulmanız gerekiyordu. Buz pateni resmi ilk başta normal görünebilir ama öyle değil. Bu resimde bir yanlışlık var. Paten yapan adama daha yakından bakarsanız, buz pateninin çocuğun sol ayağına bağlı olduğunu ve buz pateninin tekerlekleri olduğunu fark edeceksiniz. Tekerlekli bir buz pateni buz için değildir Yani, bu buz pateni zeka oyunu resim bulmacasındaki hata buydu.

2-006.jpg

Umarız bu beyin bulmacasını beğenmişsinizdir. Beyniniz, ruh haliniz, bilişsel yetenekleriniz ve zekanız üzerinde büyük etkileri olduğu için zeka oyunlarını düzenli olarak çözdüğünüzden emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN