Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar resimdeki sahte tabloyu tespit edebilir! 7 saniyede bulabilir misin?

Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar resimdeki sahte tabloyu tespit edebilir! 7 saniyede bulabilir misin?

Bugünkü zeka oyunu, yaratıcılık ve gözlem becerilerinizi test edecek. Yüksek gözlem gücüne sahip 10 kişiden sadece 2'si sanat galerisi'ndeki sahte tabloyu teşhis edebiliyor. Aşağıdaki resimde sahte tablonun hangisi olduğunu bulabilir misin?

Ayın ilk iş günü olan pazartesinin stresini kesinlikle eğlenceye dönüştürecek bu zeka oyununu sizinle paylaşıyoruz. Zeka bulamacaları tipik olarak matematiksel formüller yerine yaratıcılık ve büyük gözlem becerileri gerektiren bir bilmecedir. Ayrıca bulmaca beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafızaya yardımcı olacaktır. Bu kadar açıklama yeter, şimdi harekete geçin ve bu görüntüdeki sahte tabloyu tanımlayın.

kapak-002.jpg

RESİMDEKİ SAHTE TABLOYU BULABİLİR MİSİN?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir niteliksel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, Sanat Galerisi'nde sergilenen sahte tabloyu tespit etmek için gözlem becerilerinizi ve görsel keskinliğinizi kullanmalısınız. Cevap hemen önünüzde olsa da, onu kaçırmamak için ekstra dikkatli olmanız gerekiyor.

Adının hakkını veren bu zeka bulmacası sizin için zor olacak ama yine de şansınızı iki kez denemeden cevabı aramayın.

SAHTE TABLOTU TESPİT ETTİN Mİ?

Bir zeka oyunu aslında mantığa dayalı bir düşünme bulmacasıdır. Sonuç olarak, her denemede düşünme ve karar verme beceriniz daha da gelişecek. Beyin oyunu ayrıca problem çözmeye ve eleştirel sezginizi güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Buradaki kullanıcıların amacı, bu resim bulmacasındaki sahte tabloyu tespit etmektir. Kolay değil mi? Ancak bu zeka oyununu çözmek için sadece 7 saniyenizin olduğunu söyleyelim.

Resim, arka arkaya sergilenen üç tabloyu göstermektedir. İlk resim güzel bir ayçiçeği, ikincisi soyulmuş bir Kaplan ve üçüncüsü kanatlı bir ev. Şimdi resme yakından bakın ve hiçbir ipucunu kaçırmamak için tüm resimleri gözden geçirin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala mücadele ediyor musun? O zaman bu zeka oyununun doğru cevabını öğrenmek için lütfen aşağıdaki resme bakın.

2-005.jpg

1957'den bir ressamın akıllı telefonlar hakkında bir şey bilmesine imkan yok.

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını almaya devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN