Survivor Nagihan Karadere evlatlıktan reddedildi! Kardeşinden şok eden paylaşım: Ailemizle alakalı hukuku kalmamıştır

Survivor Nagihan Karadere evlatlıktan reddedildi! Kardeşinden şok eden paylaşım: Ailemizle alakalı hukuku kalmamıştır

Milli atlet Nagihan Karadere tarafında sular durulmuyor. Ünlü milli atlet geçtiğimiz günlerde bir yakını tarafından ölüm tehdidi aldığını açıklamıştı. Bu sefer kardeşi sosyal medya hesabından şok eden açıklamayı paylaştı.

Survivor All Star 2024 yarışmasına son hızla hazırlıklarını yapan milli atlet Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde günlerde bir yakını tarafından ölüm tehdidi aldığını sosyal medya hesabı üzerinden açıklamıştı. Tehditlere boyun eğmediğini söyleyen milli atlet bu seferde erkek kardeşi ile başı dertte.

SURVİVOR NAGİHAN KARADERE EVLATLIKTAN REDDEDİLDİ! KARDEŞİNDEN ŞOK EDEN PAYLAŞIM: AİLEMİZLE ALAKALI HUKUKU KALMAMIŞTIR

Milli atlet Nagihan Karadere'nin bu paylaşımlarının ardından kardeşi Fehmi Karadere şoke eden açıklama geldi.

656d78b686b2452eb0b50852.webp

Erkek kardeşi Fehmş Karadere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda '' Ben ve ailem olarak (Nagihan Karadere) adında bir aile üyesi kalmamış olup adli makamlarca görüşülüp annem ve babam adına evlatlıktan red edilmesi için mahkemeye başvurulmuştur. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir hakkı hukuku kalmamıştır.'' sözlerine yer verdi.

656d78eb86b2452eb0b50854.webp

Nagihan Karadere'nin kardeşi son paylaşımında ise şu cümleye yer verdi '' Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz'' dedi. Erkek kardeş Fehmi Kardere' nin bu paylaşımları ile ilgili henüz milli atlet Nagihan Karadere' den cevap gelmedi.

656d79ac86b2452eb0b50872.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN