Taha Duymaz'ın acı haberi gelir gelmez itiraf tufanı başladı! O isim 'küfür ve hakaret ettim' diyerek yaptığı zorbalığı anlattı!

Taha Duymaz'ın acı haberi gelir gelmez itiraf tufanı başladı! O isim 'küfür ve hakaret ettim' diyerek yaptığı zorbalığı anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremde 12 gün boyunca enkaz altında olup olmadığı merak edilen Taha Duymaz'dan acı haber önceki gün geldi. Hatay'da günlerdir enkaz altında aranan Taha Duymaz ile ailesinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Taha Duymaz'ın ölümü sonrası ünlü isimlerden mesajlar gelirken sosyal medya fenomeni Ala Tokel, çarpıcı bir paylaşımda bulundu. İşte, Taha Duymaz'ın ölümünün ardından yapılan paylaşımlar...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 46 bin 821 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 68 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 216 bin 347 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini bildirdi.

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan ve Hatay'da yaşayan Taha Duymaz'ın enkaz altında olduğu bilgisi gelmişti.

Taha Duymaz'ın arkadaşı Ragıb Narin Instagram'dan, "Başımız sağ olsun" mesajı yayınlayarak Taha Duymaz'ın öldüğü bilgisini paylaşmıştı.

taha-duymaz-oldu-mu-8.jpg

"KIZ KARDEŞİ CENAZELERİNİ GÖRMÜŞ"

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Dilan Polat ise, Taha Duymaz'ın vefat haberini doğrulayarak, "Kuzenim vardı oralarda, çocukcağız da hırpalandı hep gidip geliyordu. Takdir edersiniz ki, tahmin edilen bir şey. Artık kimse konuşmasın bence. Cenazelerini görmüş kız kardeşi. Yanında Umut varmış. Diğer tarafta da Taha vardı demiş ablası. Şimdi hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin hepimizin başı sağolsun. Mucizeler oluyor evet ama ben artık tahmin ediyordum. Kimse de bu konu hakkında da daha fazla kimse konuşmasın. İnsanlar huzurlu uyusun" ifadelerine yer vermişti.

taha-duymaz-oldu-mu-7.jpg

Taha Duymaz'ın vefat haberinin ardından pek çok isim mesaj yayınladı.

Ancak içlerinden en çok dikkat çeken yine bir sosyal medya fenomeni olan Ala Tokel'e aitti. Bu üzücü haberin ardından sosyal medya fenomeni Ala Tokel şaşırtan bir paylaşım yaptı. Tokel bu paylaşımı ile adeta takipçilerine içini döktü...

Ala Tokel, Kahramanmaraş depremi ve yaşanan kayıpların ardından üzüntüsünü dile getirdi. Son olarak Taha Duymaz'ın vefat haberinin ona ders verdiğini ifade eden Tokel 'birilerinin hikayesinde kötü karakter olmayalım artık' sözleriyle dikkat çekti...

taha-duymaz-oldu-mu-6.jpg

İŞTE O PAYLAŞIM

"Taha'nın gidişi ve tüm bu olanlar bana da ders verdi. Bende kalp kırdım belki yargıladığım her şeyi bilmeden yaptım. Birilerinin hikayesinin kötü karakteri benim belki. Küfür ettim, hakaret ettim bazen yalan söyledim. Bilmeden yargıladım tanışınca arkasından konuşmamış gibi davrandım. Yapmadım değil. Ama işte bugün var yarın yok. Herkesi sevemeyiz mümkün değil ama artık karşımızdakinin ne hissettiğini bilmeden konuşmamalıyız. Kalp kırmamalıyız. En azından denemeliyiz. Çünkü bunun vebali bambaşkaymış. Çok güçlü, çok ünlü, çok zengin duruyor olabilir gözünüzde. Ama herkesin fırtınası bambaşka. İçimde çok sevdiğim çok özlediğim aramadığım konuşamadığım herkes için düşünüyorum bunu. Bitmesi gereken biter illa ama birilerinin hikayesinde kötü karakter olmayalım artık. Cümleleri tam toparlayamasam da anladığınızı düşünüyorum beni."

taha-duymaz-oldu-mu-4.jpg

"NE ZAMAN ÖLECEĞİM BELLİ DEĞİL"

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın ölüm haberi herkesi üzdü. Bunlardan biri de daha önce Duymaz'ı programına alan Armağan Çağlayan'dı.

Çağlayan paylaşımında, "Taha'nın cansız bedenine ulaşılmış. Gör Beni çekiminde tanışmıştık. Çok saygılı, ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirebilmek için savaşıyordu. Umutları vardı. 'Bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım, insanın ömrü kelebek gibi' demişti. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin" dedi.

Geçen gün enkaz altındaki cansız bedenine ulaşılan Taha'nın, Armağan Çağlayan'da söylediği sözler gündem oldu. Taha'nın, "Bu benim hayatım, bir gün ölüp gideceğim. Ne zaman öleceğim belli değil, belki büyümeyeceğim. 19, 20, 25 yaşında öleceğim belki" sözleri yürekleri burkmuştu.

taha-duymaz-oldu-mu-3.jpg

Ardından CNZ Burak'tan paylaşım geldi. CZN Burak adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, Taha Duymaz'ın ailesi ile konuştuğunu belirtti ve, "Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum" demişti.

taha-duymaz-czn-burak.jpg

Taha Duymaz'ın kardeşleri Melek Duymaz ve Umut Duymaz'ın da enkazdan cansız bedeninin çıkarıldığını belirten CZN Burak, Taha Duymaz'ın enkaz altında olmadığı ve sosyal medya takipçi sayısını artırmak için yalan söylediği iddiaları hakkında da, "Tek bir şey soracağım. Taha'ya yapılan zorbalıklara değdi mi? Ben depremin ikinci günden itibaren oradaydım, o günden itibaren 'Taha yalan söylüyor' demeye başladınız. Gerçekten Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

taha-duymaz-oldu-mu-2.jpg

Gonca Vuslateri de sosyal medya hesabından Taha Duymaz'ın ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi ve son günlerde ortaya atılan iddialara tepki göstermişti.

YALAN DÜNYA...

Hadise de Taha Duymaz'ın ölüm haberine, "Yalan dünya" notunu yazmıştı.

taha-duymaz-oldu-mu-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN