Telefonunuz bu markaysa yandınız! O modeller artık güncelleme almayacak: Yavaştan rafa kalkıyor!

Telefonunuz bu markaysa yandınız! O modeller artık güncelleme almayacak: Yavaştan rafa kalkıyor!

Xiami en son sürümü olan MIUI 14'ü 6 farklı cihaz için sonlandıracağını duyurdu. Açıklamaya göre bu cihazlar MIUI ve Android güncellemelerini alamayacaklar. İşte detaylar...

Xiaomi kısa süre önce Xiaomi, Redmi ve POCO'dan altı farklı cihaz için resmi desteği sonlandıracağını duyurdu. Bu cihazlar, lansmanlarının üzerinden iki yıl geçtikleri için artık MIUI ve Android güncellemelerini artık alamayacaklar. Haber, 21 Nisan 2023 itibarıyla artık Xiaomi tarafından desteklenmeyecek belirli modelleri ortaya çıkaran MIUIs telegram kanalı tarafından duyuruldu.

Listede bulunan cihazlardan bazıları yalnızca iki yıldır mevcut olmasına rağmen artık şirketten resmi destek alamayacaklar.

2-003.jpg

BU AKILLI TELEFONLAR İÇİN ARTIK MIUI GÜNCELLEMESİ YOK

Artık güncelleme almayacak altı cihaz:

Redmi K40 Pro / Pro+, Redmi K40, Xiaomi Mİ 10S, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Redmi K40 Gaming ve Redmi Note 10 Pro 5G.

Bu modeller için MIUI 14 beta sürümünün geliştirilmesi artık duracaktır. Bu durum, destek sürelerinin sonuna ulaşacakları anlamına geliyor. Ancak Xiaomi, bu modellerin kararlı sürümlerinin, mevcut sürüm için planlanan tüm özellikler uygulanana ve mevcut sürümde bulunan tüm hatalar giderilene kadar güncelleme almaya devam edeceğini açıkladı.

Dolayısıyla, bu cihazların kullanıcıları, kararlı sürüm son güncellemesine ulaşana kadar güncellemeleri ve hata düzeltmelerini almaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN