Ünlü oyuncunun yeni aşkı eski FBI çalışanı çıktı: Atış talimi yaptılar

Ünlü oyuncunun yeni aşkı eski FBI çalışanı çıktı: Atış talimi yaptılar

Ünlü oyuncu Yasemin Allen, yeni sevgilisi ile gündem oldu. Sosyal medya hesabından atış talimi yaptığı fotoğrafları paylaşan oyuncunun sevgilisinin FBI çalışanı olduğu ortaya çıktı.

Son olarak kendisi gibi oyuncu Tolga Güleç ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen oyuncu Yasemin Allen yeni aşka yelken açtı. İkili geçen gün atış yaparken verdikleri pozları Instagram'da paylaştı.

fbr.jpeg

Erdal Kaya'ya bir takipçisi "Abi bu sefer yenge desek kızmazsın herhalde?" diye sordu. Kaya da "İlk defa onay veriyorum. Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz" yanıtını verdi.

tt-copy.jpg

41 yaşındaki Erdal Kaya, 10 yıllık meslek hayatının önemli bir bölümünü şehir, eyalet polisi olarak son iki yılını ise FBI'da görevli olarak sürdürdü. Kaya şu an ise ABD'de de özel sektörde danışmanlık yaparak ve taktik silah atış eğitmenliği vererek hayatına devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN