Ünlü şarkıcıdan Aleyna Tilki hakkında olay açıklama! Herkes şaştı kaldı: "Şımarıklığı yüzünden onu tokatlamak istiyorum!"

Ünlü şarkıcıdan Aleyna Tilki hakkında olay açıklama! Herkes şaştı kaldı: "Şımarıklığı yüzünden onu tokatlamak istiyorum!"

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'yi hedef alan Yeliz Yeşilmen, Aleyna Tilki hakkında bir kez daha çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşilmen'in açıklamaları sonrasında gözler Aleyna Tilki'ye çevrildi...

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'yi hedef alarak, "Aleyna Tilki'ye iki tokat atmak istiyorum" sözleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, ünlü şarkıcıyı bir kez daha hedef alarak yine adından söz ettirdi.

Önceki gün İstanbul Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülenen Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında dünyaevine girdiği ve geçen yıl boşandığı Ali Uğur Akbaş ile yaşadığı ayrılığın hatırlatılması sonrasında basın mensuplarının kendisine yönelttiği "Bekarlık sultanlık mı?" sorusunu "Pek bekar gibi hissedemedim ama olsun. Ayrılsak da beraberiz. Ali Bey (eski eşi) ile aramızda aşk falan yok. Çocuklarımız var. Sık sık görüşüp, yemek yiyoruz ama aşk meşk yok" şeklinde yanıtladı.

"BENİM OKUDUĞUMA İNANMADILAR"

Sosyal medyadaki yaptığı şarkıyla alakalı yorumlar hatırlatılan şarkıcı ve oyuncu, konuyla ilgili; "Benim okuduğuma inanmadılar, çünkü genelde herkes iğrenç sesi olduğu için başkalarına okutuyor şarkıları ve sahnede beş vokalle hayatını devam ettiriyor" açıklamasını yaptı.

Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, nereli evli mi? Yeliz Yeşilmen kimdir?

ALEYNA TİLKİ'Yİ BİR KEZ DAHA HEDEF ALDI

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki'yi hedef alarak "Aleyna Tilki’ye iki tokat atmak istiyorum" açıklamasında bulunan ünlü şarkıcı, yaptığı bu açıklamanın basın mensupları tarafından hatırlatılması sonrasında ünlü şarkıcıyı bir kez daha hedef aldı.

Ünlü şarkıcı bu kez "Evet, şımarıklığı yüzünden. Aptal sorulardan çok sıkıldığım için. Dilimin ayarı yok. Hiçbir şey planlı programlı değil, her şey hızlı hızlı" ifadelerini kullandı.

"DİLİM SİVRİ, PATAVATSIZIM"

Ayrıca sivri dilli olmanın sıkıntısını yaşadığını da söyleyen Yeliz Yeşilmen, "Ben Adanalıyım, Adanalı damarım var. Dilim sivri, patavatsızım, yay burcuyum asla lafımı kimseden esirgemem" şeklinde konuştu.

GÖZLER ALEYNA TİLKİ'YE ÇEVRİLDİ

Yeliz Yeşilmen'in bu açıklamaları sonrasında gözler Aleyna Tilki'ye çevrildi. Tilki'nin Yeşilmen'in bu açıklamalarına vereceği yanıt merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN