Zayıflamak için en kolay yöntem bulundu! Her evde bulunuyor: Sadece koklamanız yeterli...

Zayıflamak için en kolay yöntem bulundu! Her evde bulunuyor: Sadece koklamanız yeterli...

Zayıflamak için türlü türlü ilaçlar kullanmaya, operasyonlar geçirmeye gerek kalmadı! Zayıflamak için en kolay yöntem bulundu! Sadece bunu yapın ve etkisini görün! Her evde bulunuyor: Sadece koklamanız yeterli...

Obezite hastalığının arttığı günümüzde birçok sebepten ötürü fit kalmak gittikçe zorlaşıyor. Gerek masa başı işler gerek beslenme şekilleri bu durumu besliyor. Ama yapılan son araştırmanın bulguları zayıflamak isteyenlere umut niteliğinde sonuçlar verdi.

DENEYLER SONUCA ULAŞTI

1200x627-1648709715556.jpg

Chicago Tat ve Koku Araştırma Merkezi'nde görev yapan Dr. Alan Hirsch, gerçekleştirdiği kapsamlı deney sonuçlarını yayınladı.

SADECE KOKLAYARAK KİLO VERİLEBİLİYOR

3000 katılımcıyla yapılan deneyde, aç karnına koklatılan yeşil elma, taze nane ve muz kokularının iştahı azalttığı ve deney sonucunda katılımcıların kilo kaybı yaşadığı gözlemlendi.

BEYNİN TOKLUK MERKEZİNİ ETKİLİYOR

Dr. Hirsch'in raporunda kokuların doğrudan beyindeki tokluk merkezini etkilediğine dikkat çekildi. Ayrıca bu kokuların düzenli olarak algılandığı durumlarda, beyinin yemek yenildiğini düşünerek vücuttaki açlık duygusunu bastırdığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN