Bob Dylan’dan otomatik imza özrü

Bob Dylan’dan otomatik imza özrü

Nobel Edebiyat Ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Bob Dylan, yeni kitabı ‘The Philosophy of Modern Song’un ‘imzalı edisyonlarını’ bizzat imzalamadığını kabul ederek, kitabı satın alanlardan özür diledi.

Tepki görmesinin ardından bir açıklama yayınlayan sanatçı, şiddetlenen vertigosu nedeniyle otomatik kalem kullandığını söyledi. The Guardian’ın aktardığına göre, ‘The Philosophy of Modern Song’ adlı kitap, Dylan’ın diğer sanatçıların parçalarına yaptığı yorumları içeriyor. Her biri 599 ABD dolarına satılan 900 adet ‘el imzalı’ sınırlı sayıda baskı, yayıncı Simon & Schuster’dan bir orijinallik mektubu ile gönderildi.

Alıcıların kitapları aldıktan sonra imza fotoğrafını sosyal medyada paylaşmasıyla kitapların hepsinin aynı imzalara sahip olduğu fark edildi. Yaptığı açıklamada, ‘yıllar boyunca’ tüm imzalarının elle atıldığını söyleyen 81 yaşındaki müzisyen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Makine kullanmak bir muhakeme hatasıydı ve bunu hemen düzeltmek istiyorum. Tam da bunu yapmak için Simon & Schuster ve galeri ortaklarımla birlikte çalışıyorum.” Yayınevi de özür dileyerek isteyen kişilere paralarının iade edileceğini bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN